Adresa email phpbb3
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Booti
URL forum:forum.jooc.org
Versiunea phpbb 3:3
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie?acum 2 zile
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?
MODurile instalate:Chatu
De cand a aparut problema semnalata?de cand l-am deschis
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput).
sunt in stare sa adminsitrez un forum.
Am problema cu booti nu situ ce sa mai fac intra ca nebunii si am bagat si apache si reapache si nu stiu ce sa mai fac.
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie?acum 2 zile
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?
MODurile instalate:Chatu
De cand a aparut problema semnalata?de cand l-am deschis
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput).
sunt in stare sa adminsitrez un forum.
Am problema cu booti nu situ ce sa mai fac intra ca nebunii si am bagat si apache si reapache si nu stiu ce sa mai fac.
-
- Nou venit
Adresa email phpbb3
URL forum:http://forum.jooc.org/
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie?acu 2 zile
MODurile instalate:chat
De cand a aparut problema semnalata?2 zile
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput).destule de bune
Problema mea este ca orce adresa de email care se baga la inregistrare este buna dece?
adasdasdasd@asdasdasdas.com este buna:)) orce bag este buna si vin N botii
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie?acu 2 zile
MODurile instalate:chat
De cand a aparut problema semnalata?2 zile
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput).destule de bune
Problema mea este ca orce adresa de email care se baga la inregistrare este buna dece?
adasdasdasd@asdasdasdas.com este buna:)) orce bag este buna si vin N botii
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Adresa email phpbb3
De ce este buna ? pentru ca iti poti face orice adresa doresti.De exemplu pachetele de gazduire.
Poti avea conturi de email de ex. daca ai un site cu numele portocala.ro iti poti face adresa de email nume@portocala.ro deci de aceea orice adresa este buna pentru ca poate fi existenta.
In privinta botilor poti incerca plugin-ul Intrebari & Raspunsuri (Q&A) , il gasesti in Panou Administrator->General->Setari impotriva botilor de spam.
Poti avea conturi de email de ex. daca ai un site cu numele portocala.ro iti poti face adresa de email nume@portocala.ro deci de aceea orice adresa este buna pentru ca poate fi existenta.
In privinta botilor poti incerca plugin-ul Intrebari & Raspunsuri (Q&A) , il gasesti in Panou Administrator->General->Setari impotriva botilor de spam.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Nou venit
am incercat tot degeaba daca vr iti dau tie administrator sa ma ajuti add daniel29dani
dar la alte siteuri la inregistrare daca bag 222adadhahdada@asdasdasdas.com adica ceva la baza nu meree la mn dc merge?eu cred ca din aceasta cauza vin booti
dar la alte siteuri la inregistrare daca bag 222adadhahdada@asdasdasdas.com adica ceva la baza nu meree la mn dc merge?eu cred ca din aceasta cauza vin booti
- Anișor
Suportul se ofera doar pe forum.Iti sugerez sa citesti regulamentul pentru a fi sigur ca nu incalci regulile.
ON:In legatura cu spam-ul , citeste acest articol :
Prevenirea Spamului in phpBB3
ON:In legatura cu spam-ul , citeste acest articol :
Prevenirea Spamului in phpBB3
- Anișor
Ai grija la spam , nu mai crea alte subiecte cu acelasi continut/scop.
Subiecte unite!
Subiecte unite!
-
- Nou venit
nu situ ce sa mai fac am bagat si keycaptcha si am dat sa nu aibe acces nu stiu ce sa mai fac
- Anișor
Incearca o intrebare mai grea gen : "Scrie numarul 120 in litere"
-
- Nou venit
am incercat cu un mod advanced block intradevar a mers dar cand vruiam sa postez sau sa dau un raspuns aparea o eroare si l-am dezinstalat am bagat interbari de gen cate zanbete vedeti in imagine apoi si cu keycaptcha si tot vin booti pana a lua comanda dami add pe mess daniel29dani sa iti dau tie accces