cum pot da unban pe forum ?
cand dau ban cand are 3/3 si ii expira banu se scot singure warnurile ?
am instalat show_banned_status_1_0_2 mod si nu apare la profil ca este banat ! nu se pune automat asta ?
unban
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: unban
Pentru început, este „interzis” nu „banat”.
Într-o altă ordine de idei, cum ai instalat MODificarea cu statusul, manual sau cu AutoMOD?
Când interdicția expiră avertismentele nu se șterg automat. Ele expiră automat după perioada setată în PA.
Într-o altă ordine de idei, cum ai instalat MODificarea cu statusul, manual sau cu AutoMOD?
Când interdicția expiră avertismentele nu se șterg automat. Ele expiră automat după perioada setată în PA.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Scoți banul de pe forum?gigi scrie:asa deci cum dau unban ? scot banul de pe forum

În fine.. Cred că vrei să întrebi cum poți scoate interdicția unui utilizator. Ei bine, dacă da, mergi în Panoul moderatorului la Interdicții. Mai jos vei găsi un formular cu titlul „DEBANAŢI SAU INCLUDEŢI UTILIZATORI”. Tot acolo vei găsi o listă cu toți utilizatorii ale căror nume a fost interzis. Caută în listă utilizatorul a cărei interdicție vrei să o scoți, apasă pe el pentru a-l selecta (alege) apoi apasă butonul „Trimite”.
O altă modalitate prin care poți exclude unul sau mai mulți utilizatori de la interziceri este următoarea: mergi în pagina de mai sus iar în formularul „BANAŢI UNUL SAU MAI MULŢI UTILIZATORI” introdu numele utilizatorului (utilizatorilor, dacă sunt mai mulți, pe un rând nou fiecare), bifează opțiunea „Exclude din banare” de mai jos, apoi apasă butonul „Trimite”.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
- Versiune: phpbb3
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
si cu modul ? am instalat acel mod si cand caut un utilizator banat mai demult , dau pe mesajele lui , caut un mesaj si nu apare in topic ..
cum dau ban ca sa apara ? cand am modificat am adaugat ceva prin acp [ e vreo optiune prin acp sa dau ban asa ?
cum dau ban ca sa apara ? cand am modificat am adaugat ceva prin acp [ e vreo optiune prin acp sa dau ban asa ?