In primul rand am creat acest TOPIC pentru ca am mai postat in altul si nu mi sa raspuns.
Am instalat forumul pe serverul de la 3x.ro fara nici o eroare.
Cand apas butonul de Log In imi zice k pagina nu exista pe serverul lor. De ce, nu stiu, iar cand dau Log Out face la fel Aceasta pagina nu exista pe serverul de........... Alta problema este k atunci cand accesez Go to Administration Panel mi se incarca pagina dar nu apare nici un meniu nu apare nimic pe aceasta pagina, adica pagina incarkata este blank.
Va rog sa imi raspunda cineva
Va multumesc !!!
Nu pot accesa Administration Panel
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Nu pot accesa Administration Panel
În primul rând cred că nu ţi sa răspuns deoarece problemele tale au fost discutate şi rediscutate de atâtea ori încât nu le mai ştiu nr. In articolul Instalarea forumului pe serverul 3x.ro, în chiar prima linie scrie mare ATENTIE!! iar acolo se găseşte primul răspuns la întrebarea ta. search.php?search_keywords=Netscapemefisto scrie:Am instalat forumul pe serverul de la 3x.ro fara nici o eroare.
Cand apas butonul de Log In imi zice k pagina nu exista pe serverul lor. De ce, nu stiu, iar cand dau Log Out face la fel Aceasta pagina nu exista pe serverul de...........
Administrare generală -> Configurare generală, Numele domeniului şi Calea script-ului nu sunt completate corespunzător. Se găsea o explicaţie şi în articolul Instalarea forumului pe 3x.ro la Alte observaţii.mefisto scrie:Alta problema este k atunci cand accesez Go to Administration Panel mi se incarca pagina dar nu apare nici un meniu nu apare nimic pe aceasta pagina, adica pagina incarkata este blank.