Cum pot sa scot astea ....
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum pot sa scot astea ....
Salut deci am o problema mare rau am facut si eu un forum phpBB si se tot inregistreaza rusi chinezi francezi cu nume ciudate care posteaza cate 500 de subiecte pe zi ... cum pot sa le interzic asta am banat vreo 200 deja ..
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Cum pot sa scot astea ....
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Cum pot sa scot astea ....
Urmareste acest tutorial pas cu pas si iti poti pune o intrebare anti-boti eu asa am scapat de ei.
Pasul 1: Intrăm în Panoul Administratorului.
Pasul 2: Căutăm ,, Setări împotriva boţilor de spam '' și dăm click pe text și intrăm acolo.
Pasul 3: Căutăm ,, Componente instalate '' și selectăm ,, Întrebări&Răspunsuri ''.
Pasul 4: Dăm click pe butonul ,, Configurare ''.
Pasul 5: Dăm click pe butonul ,, Adaugă ''.
Pasul 6: La titlul ,, Întrebare " poți pune ,, Cum se scrie phpbb de la coadă la început ? ''.
Pasul 7: La titlul ,, Răspunsuri '' pui răspunsul ,, bbphp'' '.
Pasul 8: După aceea apăsăm butonul ,, Trimite '' și vă duceți din nou la ,, Setări împotriva boţilor de spam '' și alegeți din nou ,, Întrebări&Răspunsuri '' și după aceea apăsați pe butonul ,, Trimite ''
Pasul 1: Intrăm în Panoul Administratorului.
Pasul 2: Căutăm ,, Setări împotriva boţilor de spam '' și dăm click pe text și intrăm acolo.
Pasul 3: Căutăm ,, Componente instalate '' și selectăm ,, Întrebări&Răspunsuri ''.
Pasul 4: Dăm click pe butonul ,, Configurare ''.
Pasul 5: Dăm click pe butonul ,, Adaugă ''.
Pasul 6: La titlul ,, Întrebare " poți pune ,, Cum se scrie phpbb de la coadă la început ? ''.
Pasul 7: La titlul ,, Răspunsuri '' pui răspunsul ,, bbphp'' '.
Pasul 8: După aceea apăsăm butonul ,, Trimite '' și vă duceți din nou la ,, Setări împotriva boţilor de spam '' și alegeți din nou ,, Întrebări&Răspunsuri '' și după aceea apăsați pe butonul ,, Trimite ''