Cum spune numele am vrut sa scimb permisiunile la utilizatori inregistrati si de atunci imi apare sub fiecare forum un scris "Moderator Fondator" ce am incercuit eu in imaginea asta si vreau sa nu mai apara.Cat mai explicit va rog ca sunt noob.
As mai vrea sa stiu cum adaug zambete,sau trebuie sa fac alt topic?
Multumesc
Cum fac sa dispara Moderator Fondator?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum fac sa dispara Moderator Fondator?
PA ---> GENERAL ---> Configurări încărcare ---> Opțiuni generale ---> Permite afișarea moderatorilor ---> bifează opțiunea "Nu" ---> Trimite.VeNiNoS scrie:Cum spune numele am vrut sa scimb permisiunile la utilizatori inregistrati si de atunci imi apare sub fiecare forum un scris "Moderator Fondator" ce am incercuit eu in imaginea asta si vreau sa nu mai apara.Cat mai explicit va rog ca sunt noob.
Trebuie să cauți înainte de a scrie un subiect nou.VeNiNoS scrie:As mai vrea sa stiu cum adaug zambete,sau trebuie sa fac alt topic?

phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro