Buna seara.Am intrat pe forum si am dat sa vad un topic si mi-a aparut urmatoarea eroare:
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/www/free/xhost.ro/nume_site/forum/cache/tpl_proskygray_viewtopic_body.html.php on line 220
Ce am facut gresit?Ca nu am modificat absolut nimic acolo.
Perse erorr
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Perse erorr
Salut.
Ești sigur că nu ai modificat niciun fișier? Ce MODificări ai instalate pe forum?
Afișează aici (între tag-urile code) conținutul fișierului viewtopic_body.html din directorul
Eventual poți activa debug pentru a vedea ce alte erori mai apar: viewtopic.php?f=32&t=21636&hilit=+debug#p146898 (prima parte, până la "edit:").
Link către forum?
Mutat de la 3.0.x Cum pot să...?
Ești sigur că nu ai modificat niciun fișier? Ce MODificări ai instalate pe forum?
Afișează aici (între tag-urile code) conținutul fișierului viewtopic_body.html din directorul
template/
al temei pe care o folosești.Eventual poți activa debug pentru a vedea ce alte erori mai apar: viewtopic.php?f=32&t=21636&hilit=+debug#p146898 (prima parte, până la "edit:").
Link către forum?
Mutat de la 3.0.x Cum pot să...?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro