Cred ca tine de ....functionare ..dupa cum stiti La avatare marimea e de 97920 bytes si na e destul de putin tinand cont ca am moderatori la photshop care se plang de asta.Am marit eu dimensiunile si din pacate nu mai mergeau deloc....asa ca le-am pus la loc ...
Stiti cam ce dimensiune mai mare(acceptabila) sa pun?
Multumesc
problema avatar
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: problema avatar
Zic ca 50-60 de kb ar fi suficienti

Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
Cum nu mai mergeau deloc? Dimensiunea depinde preferintele fiecarui administrator.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
Domnu bogdan acuma stiu ca pare ciudat dar efectiv am modificat stiu eu.... mai mare am respectat totusi masurarea in bytes si nu mai putea nimeni sa isi bage avatare noi ....stiu ca tine de fiecare cat vrea dar ..sincer nu ma pricep pe la photoshop deci nu stiu marimile
Neculai ai spus cam 50 60 de kb dar transformat in bytes? adica daca poti sa imi dai marimea de pe forumul tau ?? si sa o pun la mine?
Neculai ai spus cam 50 60 de kb dar transformat in bytes? adica daca poti sa imi dai marimea de pe forumul tau ?? si sa o pun la mine?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
https://www.google.com/search?q=50kb+to+bytesDreAm scrie:Neculai ai spus cam 50 60 de kb dar transformat in bytes?
Nu are importanta. Poti folosi valoarea 51200 (in octeti) ce se obtine din conversia lui 50kb.DreAm scrie: adica daca poti sa imi dai marimea de pe forumul tau ?? si sa o pun la mine?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
Multumesc rezolvat scuze de deranj