Country Flags

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
OKT
Utilizator înregistrat

Country Flags

Mesaj de OKT »

Salut si va transmit respectele mele pentru tot ajutorul pe care ni l-ati dat in problemele legate de phpBB. Acum am si io o problema. Poate nu exista rezolvarea pe forumuri sau poate n-am cautat prea bine in forum :?insa in fine...
Dupa instalarea Easy MOD m-am apucat sa instalez Country_Flags-2-2-0. Problema e ca in mijlocul instalarii (pe la partea cand eram cu copiatul fisierelor manual mi s-a resetat compu. Acum nu imi mai merge sa instalez MOD-ul. Ce e de facut?? Mentionez ca am facut back-up-ul la fisierele cand mi-a cerut Country_Flags. Cei care imi gazduiesc site-ul sunt de la lx.ro . Astept un raspuns :) .
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Reia exact pasii de instalare manual pentru Country Flags pe care EasyMod i-a facut automat. Fisierul de instalare este Flags-2-2-2.txt (am versiunea 2.2.2). Mare atentie ca s-ar putea ca EasyMod sa fi apucat sa scrie in fisiere, deci sa nu scrii respectivul cod inca o data.
OKT
Utilizator înregistrat

Mesaj de OKT »

M-am chinuit sa tot modific fisierele pe acolo iar acum la profil primesc o eroare :
SQL Error : 1146 Table 'branconet_lx_ro.phpbb_flags' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_flags ORDER BY flag_id

Line : 841
File : /usr/home/vhosts/branconet.lx.ro/forum/includes/usercp_register.php

Pe unde crezi ca as putea fi gresit? In lx.ro nici nu cred ca exista manager din ala cu tabele cu SQL ca la xhost. Help plzzz.De reparat sunt sigur ca se poate repara forumul dar mi-as dori mult ca sa am acest MOD functional :( .
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

OKT scrie:M-am chinuit sa tot modific fisierele pe acolo iar acum la profil primesc o eroare :
SQL Error : 1146 Table 'branconet_lx_ro.phpbb_flags' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_flags ORDER BY flag_id

Line : 841
File : /usr/home/vhosts/branconet.lx.ro/forum/includes/usercp_register.php
Eroarea spune clar. Nu ai tabela phpbb_flags in baza de date. Probabil n-ai rulat partea care se refera la SQL la instalarea modului.
OKT scrie: Pe unde crezi ca as putea fi gresit? In lx.ro nici nu cred ca exista manager din ala cu tabele cu SQL ca la xhost. Help plzzz.De reparat sunt sigur ca se poate repara forumul dar mi-as dori mult ca sa am acest MOD functional :( .
lx.ro are phpMyAdmin. Mai uita-te prin optiunile de la ei.
OKT
Utilizator înregistrat

Mesaj de OKT »

Mda poate sunt io batut in cap dar la mine, dupa ce ma loghez nu-mi apar decat "Modificarea profilului" si optiunea cu raspunsul la o intrebare in cazul in care mi-am uitat parola. Poate momentan functia e dezactivata din moment ce site-ul se revizuieste :? ?
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut! :)

adevarat ... pentru moment nu se poate accesa decat modificarea profilului si a intrebarii secrete.

c'ya :mrgreen:
OKT
Utilizator înregistrat

Mesaj de OKT »

Stiti cumva cam cat timp va mai dura acest lucru? Ca ma deranjeaza faptu' ca nu-mi merge forumu :( .

Later edit: Am reusit sa rezolv problema. Cei de la lx.ro n-au scris pe nicaieri ca accesul catre baza de date e lx.ro/dbadmin :). Merg perfect steguletele. Va multumesc.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”