Salut!
Am o problema cu forumul: http://forum.terensportiv.ro/.
Receptionez o eroare care am vazut ca este destul de intalnita prin internet:
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
Access denied for user '************'@'IP' (using password: YES) [1045]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Ideea e ca pana ieri a mers perfect si nimeni nu a facut nici o modificare... Totodata am mai gasit pe internet cateva forumuri cazute azi - cu aceiasi eroare. Hosting-ul de la Hostgator...
Daca a mai patit cineva ceva similar sau aveti vreo sugestie - o astept cu nerabdare!
Multumesc mult!
SQL ERROR [ mysqli ] [1045]
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: SQL ERROR [ mysqli ] [1045]
Daca nu ai facut modificari la parametrii de conectare la baza de date, cel mai probabil e o problema temporara cauzata de serverul mysql, mai ales daca spui ca exista mai multe domenii hostate in acelasi loc care nu functioneaza.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Re: SQL ERROR [ mysqli ] [1045]
S-a rezolvat: nu erau toate domeniile hostate in acelasi loc dar dupa ce am citit pe mai multe forumuri externe am inteles ca la anumite update-uri phpbb-ul mai are probleme.
La mine undeva in config in loc de localhost aparuse un IP... Probabil cei de la Hostgator au facut ceva!
La mine undeva in config in loc de localhost aparuse un IP... Probabil cei de la Hostgator au facut ceva!