[xhost.ro]Instalare forum

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Jay^Z
Nou venit

[xhost.ro]Instalare forum

Mesaj de Jay^Z »

sal
am si eu o problema la instalarea forumului pe xhost.ro
am copiat toate fisierele si dupa ce completez toate campurile alea imi zice phpbb error !!! poate sa ma ajute cineva ?? :shock:
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: probleme pe xhost.ro

Mesaj de BuGsY »

Jay^Z scrie:phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
În Secţiunea membrilor vei găsi un link prin care să îţi activezi baza de date.
Informaţiile despre "your database name" , "database username" si "database password" ţi-au fost trimise în mail-ul odată cu confirmarea contului; printre altele poţi citi şi FAQ
Deasemenea ne cerem scuze că nu am putut să îţi răspundem în 10 minute, şi pentru asta te-ai deranjat pe ymsgr cu buzzuri.
Timofte Silviu
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows

Cum instalez un forum pe serverul de xhost

Mesaj de Timofte Silviu »

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu instalarea unui forum pe acest server ca am inteles ca merge pe acest server Nu ma pricep (asta e) :oops:
Va multumesc mult

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

uniCooL
Nou venit

CARE A MAI INSTALAT LA WWW.XHOST.RO phpbb ??

Mesaj de uniCooL »

Warning: ftp_put() [function.ftp-put]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid/gid is 19023/19023 is not allowed to access /tmp/cfgPUegnB owned by uid/gid 99/503 in /home/www/free/*********/forum/install/install.php on line 586

Warning: ftp_put(/tmp/cfgPUegnB) [function.ftp-put]: failed to open stream: Permission denied in /home/www/free/*********/forum/install/install.php on line 586

Warning: unlink() [function.unlink]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid/gid is 19023/19023 is not allowed to access /tmp/cfgPUegnB owned by uid/gid 99/503 in /home/www/free/*********/forum/install/install.php on line 590

( in loc de ********* este site-ul meu ) !!

Astea 3 erori imi da cand e fata instalarea.. si nua pare nici un link care sa ma duc spre... altceva... o ia de la capat... :D HELP
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Search Google - SAFE MODE Restriction in effect - primul link:
The PHP safe mode is an attempt to solve the shared-server security problem. It is architecturally incorrect to try to solve this problem at the PHP level, but since the alternatives at the web server and OS levels aren't very realistic, many people, especially ISP's, use safe mode for now.
Urmatoarele link-uri sin rezultatele cautarii te lamuresc.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”