Buna ziua!
Cred ca titlul spune tot. Cum as putea , sa leg forumul phpbb3 de un server (ex.Metin2) , userii inregistratii pe forum sa fie aceiasi si pe server? Se poate face asa ceva? Exista vreun mod sau ceva de genul acesta?
Multumesc anticipat.
Leg Forumul de Server(un joc)
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Leg Forumul de Server(un joc)
N-am auzit de Metin2. Trebuie sa vezi cum sunt pastrate informatiile despre autentificare si eventual sa folosesti datele din tabela phpbb_users.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nu neaparat Metin2 , eu l'am dat ca exemplu.Momentan nu am acces la baza de data a forumului+ca nu am experienta in mysql:|.
In acest topic : viewtopic.php?f=47&t=18631 , v'am cerut ajutorul pentru legarea phpbb3 cu joomla , de data asta m'am gandit sa leg 3 lucruri intr-unul singur(nu stiu daca o sa'mi reuseasca
)
Nu vreau sa fiu nesimti , dar mi'ar trebui totul "mura'n gura" daca este vorba de phpmyadmin
.
Multumesc anticipa.
In acest topic : viewtopic.php?f=47&t=18631 , v'am cerut ajutorul pentru legarea phpbb3 cu joomla , de data asta m'am gandit sa leg 3 lucruri intr-unul singur(nu stiu daca o sa'mi reuseasca

Nu vreau sa fiu nesimti , dar mi'ar trebui totul "mura'n gura" daca este vorba de phpmyadmin

Multumesc anticipa.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Nu are legatura cu phpMyadmin.
Daca nu ai cunostiinte avansate de PHP sau daca nici macar nu stii cu ce vrei sa integrezi phpBB3 eu zic ca mai bine renunti....
Daca nu ai cunostiinte avansate de PHP sau daca nici macar nu stii cu ce vrei sa integrezi phpBB3 eu zic ca mai bine renunti....