Salut!
Am avut probleme cu sincronizarea topicurilor vis-a-vis de numarul de posturi per/user/forum/subforum.
Am rezolvat problema din Myphpadmin; numai ca atunci cind am sters topicurile in plus, nu le-am recunoscut din tabela din myphp pe cele care nu trebuiau deloc sterse..... si am sters si topicuri valide. Curios este ca a ramas titlul topicului dar cind vreau sa citesc topicul, acesta nemaiexistand, imi da mesaj ca acest topic nu exista... ceeea este foarte corect.... Am incercat sa recreez un topic cu acelasi titlu, dar in lista cum sunt 2 topicuri, unul cu continut si unul fara continut....
Cum pot remedia sa pun continut in acele topicuri goale?
Eroare topicuri existente
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Eroare topicuri existente
Subiect mutat.
Trebuia sa stii ca nu ai voie sa modifici continutul din phpMyAdmin daca nu te pricepi; in plus, inainte de astfel de operatii trebuie sa faci un backup la baza de date ca sa repari eventuale probleme.
Link catre forum? Unde apare problema?
Trebuia sa stii ca nu ai voie sa modifici continutul din phpMyAdmin daca nu te pricepi; in plus, inainte de astfel de operatii trebuie sa faci un backup la baza de date ca sa repari eventuale probleme.
Link catre forum? Unde apare problema?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.2.1
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Eroare topicuri existente
Salut!
Am fost prevazator si am facut backup la forum din admin cpanel; Dupa accea am luat manual fecare postare, am vizualizat-o si am sters ceea ce nu apartinea forumului , in phpMyAdmin.
Problem solved. Am descris-o, ca sa fie ca solutie si pentru alti colegi, incepatori, care s-ar putea intilni cu o situatie asemanatoare.
Am fost prevazator si am facut backup la forum din admin cpanel; Dupa accea am luat manual fecare postare, am vizualizat-o si am sters ceea ce nu apartinea forumului , in phpMyAdmin.
Problem solved. Am descris-o, ca sa fie ca solutie si pentru alti colegi, incepatori, care s-ar putea intilni cu o situatie asemanatoare.