Resetare contori postari la useri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.2.1
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Resetare contori postari la useri
Salut!
Am folosit o baza phpbb de la alt forum pentru a avea structura asemanatoare intr-un forum nou; dar in josul paginii, la statistics apare un numar total de posturi mult mai amre decit cel real.
Un alt aspect este ca la un user, apare ca ar avea 70 postari dar de fapt are 3.
Am dat resincronize statistics si nu a sincronizat cu ceea ce este pe forum ci cu ceea ce stia ca are ca informatie in vechiul forum.
Cum as putea face sa fie staisticile ca la un forum nou, fara sa alterez actuala structura?
Am folosit o baza phpbb de la alt forum pentru a avea structura asemanatoare intr-un forum nou; dar in josul paginii, la statistics apare un numar total de posturi mult mai amre decit cel real.
Un alt aspect este ca la un user, apare ca ar avea 70 postari dar de fapt are 3.
Am dat resincronize statistics si nu a sincronizat cu ceea ce este pe forum ci cu ceea ce stia ca are ca informatie in vechiul forum.
Cum as putea face sa fie staisticile ca la un forum nou, fara sa alterez actuala structura?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Resetare contori postari la useri
Pune linkul de unde ai luat tema.
Si un link catre forum.
Si un link catre forum.
-
- Utilizator înregistrat
Salut!
Forumul este la adresa : http://www.renault16.ro/forum
Tema este numita Supernova si e downloadata de la: http://www.christianbullock.com/categor ... bb3-styles
Last edit:Aceeasi problema o am si cu mesajele de pe forum....
Forumul este la adresa : http://www.renault16.ro/forum
Tema este numita Supernova si e downloadata de la: http://www.christianbullock.com/categor ... bb3-styles
Last edit:Aceeasi problema o am si cu mesajele de pe forum....
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
Incearca sa Resincronizezi tot, ar trebui sa mearga. Daca nu, incearca sa instalezi Suupport Toolkit, si foloseste Database Cleaner, din tab ul support tools. iti va curata baza de date. Dar inainte de a folosi acea optiune fa-i un backup bazei de date, in caz ca ceva merge prost...
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Utilizator înregistrat
Am instalat / rulat Support Tools si din tabul Support Tools, am rulat Database Cleaner si dupa ce am terminat operatiunea, numarul total de postari nu s-a modificat, de asemenea nici numarul de mesaje la useri nu s-a schimbat, chiar daca mesajele, PM-urilenu exista.
Am rulat de asemenea si Resynchronise report flags si tot nu am obtinut nimic.
Alta solutie sau alta metoda de aplicare a acestei solutii ?
Multumesc!
Am rulat de asemenea si Resynchronise report flags si tot nu am obtinut nimic.
Alta solutie sau alta metoda de aplicare a acestei solutii ?
Multumesc!
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
Cum ai instalat/creat aceasta baza de date, a fost creata de o anumita unealta pentru a converti din alt forum ,gen Forumotion etc?
Cred ca era un fel de MOD Care resincroniza numarul posturilor in caz ca nu mergea functia principala, dar nu imi aduc aminte unde... Probanil phpbb.com sau startrekguide
Cred ca era un fel de MOD Care resincroniza numarul posturilor in caz ca nu mergea functia principala, dar nu imi aduc aminte unde... Probanil phpbb.com sau startrekguide
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
Subiect mutat.
Verifica daca se iau in considerare mesajele pe fiecare forum.
Vezi: knowledge/kb_show.php?id=189
Verifica daca se iau in considerare mesajele pe fiecare forum.
Vezi: knowledge/kb_show.php?id=189
-
- Utilizator înregistrat
Am creat o baza de date cu ajutorul kitului pe la phpbb.com si apoi am importat baza cu structura dorita de mine. Chestia cu numarul de posturi in fiecare forum/topic am rezolvat-o "usurel" , in sensul ca unde vedeam postare, faceam un topic nou - il stergeam ulterior si dupa accea in "main" page la forum, era un rezultat corect, precum ca forumul respectiv avea 0 topicuri, 0 postari; in schimb in admin cpanel, imi arata ca intreg forumul ar avea xx postari/topicuri.
As fi interesat sa incerc acel mod... daca-ti aduci aminte exact numele aestuia....
Merci.
As fi interesat sa incerc acel mod... daca-ti aduci aminte exact numele aestuia....
Merci.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
Nu inteleg ce legatura are MOD-ul cu problema ta. Ai modificat fisierele originale ale forumului?
Articolul furnizat mai sus ar trebui sa fie suficient pentru rezolvarea problemei tale.
Articolul furnizat mai sus ar trebui sa fie suficient pentru rezolvarea problemei tale.
-
- Utilizator înregistrat
Nu, nu am modificat nici un fisier.
Posibil sa mai fie ceva, dar nu-i dau de capat....
Problema nu este , dupa ce am efectuat acele resincronizari, la ceea ce apare in dreptul fiecarui forum/subforum si jos, la statistici....
Posibil sa mai fie ceva, dar nu-i dau de capat....
Problema nu este , dupa ce am efectuat acele resincronizari, la ceea ce apare in dreptul fiecarui forum/subforum si jos, la statistici....