Modificare tema absolution

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
golazo
Utilizator înregistrat

Modificare tema absolution

Mesaj de golazo »

Buna, folosesc tema absolution pentru forumul meu http://www.ligapariurilor.ro/forum/ si intampin cateva probleme pe care sper sa ma ajutati sa le rezolv.

Pentru inceput as vrea sa modific culoarea de fundal care din cate am observat se modifica din colors.css de la linia background-color: #071924;. Problema e urmatoarea: schimb codul pentru culoare, sterg chache-ul forumului si al browserului, dar nu se vad modificarile.

De ex in acest moment am culaorea de fundal pusa #121212; da nu vad nicio schimbare, plus ca in firebug imi arata cularea #071924;.

Tin sa specific ca problema asta o am doar la aceasta tema, nu observ nicio modificare pe care o fac in css, im schimb modificarile in .html (overal_header..etc) le pot observa.

Sper sa ma puteti ajuta, multumesc.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Modificare tema absolution

Mesaj de bogdan »

Subiect mutat.

Ai sters corect cache-ul forumului? Eventual il poti dezactiva (vezi articolul)
golazo
Utilizator înregistrat

Re: Modificare tema absolution

Mesaj de golazo »

Am sters chache-ul si nu am mers, l-am dezactivat, am facut modificarile si l-am activat iar.. totul e ok. Multumesc. :)
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”