Problema Neintalnita la automod
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Problema Neintalnita la automod
salut am si eu o intrebare am facut exact ca in tutorial , am dat http://www.domeniu.com/forum/install dar in loc sa instaleze el ma duce la panoul de logare , cand dau home imi afiseaza uneori ba sa sterg fisierul install ba ca forumul este dezactivat ce anume pot face ?
folosesc phpbb3/3.0.8
folosesc phpbb3/3.0.8
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema Neintalnita la automod
Ce tot zici acolo?

phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
off am urmat un tutorial de instalare al modului automod cand am dat www.rocstrike.com/forum/install in loc sa instaleze modul ma ducea pe pagina de logare a forumului

-
- Utilizator înregistrat
da , dar nam inteles faza cu umil ala
- Ivan Petre Paul
- Nivel php: Puţin experimentat
Descarcă downloads.php?view=detail&df_id=53 şi încarcă directorul umil din arhivă în rădăcina forumului tău, adică acolo unde se află fişierul config.php apoi reia instalarea cu ajutorul tutorialului dat de bogdan mai sus.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
aceiasi treaba ! nu se instaleaza
daca doriti sa vedeti prin team viewer

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Suportul se acorda exclusiv in forum.
Explica pe larg pasii pe care i-ai urmat.
Explica pe larg pasii pe care i-ai urmat.
-
- Utilizator înregistrat
ok bogdan
deci am downloadat automod ( aproape toate versiunile ) am urcat folderele care sunt in folderul *root/upload*
pe urma am intrat pe forum am dat http://www.domeniulmeu.com/forum/install si ma duce la pagina de login al forumului meu exemplu cum este la voi aici ucp.php?mode=login , un prieten mi-a spus ca trebuie sa fiu logat , m-am logat si in loc sa apara forumul imi dezactiveaza forumul pentru ca exista folderul install , cand dau refres uneori mi se schimba acel mesaj si scrie * sterge , muta, redenumeste folderul install ....etc* mai dau refres iarasi imi apare mesajul ca forumul este dezactivat , sterg din bara de sus si scriu http://www.domeniulmeu.com/forum/install dinou iarasi aceiasi chestie ma duce spre logare , am luat ultima versiune de umil asa cum ma sfatuit ivan , am urmat pasii indicati de tine si aceiasi chestie ! deci care e problema ca eu nu pot sa inteleg
repet versiunea este 3.0.8 phpbb3
deci am downloadat automod ( aproape toate versiunile ) am urcat folderele care sunt in folderul *root/upload*
pe urma am intrat pe forum am dat http://www.domeniulmeu.com/forum/install si ma duce la pagina de login al forumului meu exemplu cum este la voi aici ucp.php?mode=login , un prieten mi-a spus ca trebuie sa fiu logat , m-am logat si in loc sa apara forumul imi dezactiveaza forumul pentru ca exista folderul install , cand dau refres uneori mi se schimba acel mesaj si scrie * sterge , muta, redenumeste folderul install ....etc* mai dau refres iarasi imi apare mesajul ca forumul este dezactivat , sterg din bara de sus si scriu http://www.domeniulmeu.com/forum/install dinou iarasi aceiasi chestie ma duce spre logare , am luat ultima versiune de umil asa cum ma sfatuit ivan , am urmat pasii indicati de tine si aceiasi chestie ! deci care e problema ca eu nu pot sa inteleg

- Dragosvr92
- Nivel php: Mediu
Trebuie sa te autentifici ca Fiind Fondator al forumului pentru a instala MOd uri.
Daca asta tia cerut asta trebuia sa faci, fara sa devi suspicios.
Il dezactiveaza cat timp isi face treaba. Dupa ce isi face treaba poti sterge fisierul de instalare si gata.
Apoi vei putea vedea Automod intr un nou tab in panoul de administrare ...
Ce nu iti merge mai exact, nu inteleg ce are...
Daca asta tia cerut asta trebuia sa faci, fara sa devi suspicios.
Il dezactiveaza cat timp isi face treaba. Dupa ce isi face treaba poti sterge fisierul de instalare si gata.
Apoi vei putea vedea Automod intr un nou tab in panoul de administrare ...
Ce nu iti merge mai exact, nu inteleg ce are...
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3