Buna,
As dori sa stiu daca este vreo posibilitate sa fac un topic cap de lista (si sa ramana cap de lista pentru o perioada determinata de timp) in "View active topics" .
Multumesc anticipat!
Topic cap de lista in View active topics
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Topic cap de lista in View active topics
Nu cred.
"View active topics" - asa cum spune si titlul afiseaza doar subiectele active in ultimele 7 zile (in mod standard dar se poate modifica). Daca subiectul nu are activitate atunci nu va aparea in lista.
Poti in schimb sa creezi un anunt global ce va aparea in tot forumul.
"View active topics" - asa cum spune si titlul afiseaza doar subiectele active in ultimele 7 zile (in mod standard dar se poate modifica). Daca subiectul nu are activitate atunci nu va aparea in lista.
Poti in schimb sa creezi un anunt global ce va aparea in tot forumul.
Da, in legatura cu anuntul global stiu, insa sunt cateva sectiuni inchise (de unde nu se poate posta), si au existat cateva cazuri cand oamenii vizualizau acel topic din cadrul acelor sectiuni, si veneau cu problema ca nu pot posta, pentru ca topicul este inchis ...
Multumesc oricum pentru raspuns!
O seara buna va doresc!
Multumesc oricum pentru raspuns!
O seara buna va doresc!
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Poti "muta" acest anunturi globale "deschise" intr-un subforum in care sa dai drept de scriere iar restul de anunturi le pastrezi in alt subforum "inchis"
Da, la treaba asta nu m-am gandit.
Multumesc pentru promptitudine si timpul acordat!
Seara placuta!
Multumesc pentru promptitudine si timpul acordat!
Seara placuta!