Cum pot sa adaug imagine la forum!

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
RapKid
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Cum pot sa adaug imagine la forum!

Mesaj de RapKid »

Deci vreu si eu sa adaug niste imagini atractive la fiecare forum dar nu stiu cum sa fac! Adica stiu le uploadez pe site dupa care trebuie sa scriu in zona " Imagine forum:" imagine respectiva. Am facut acest lucru dar nu imi apare! De ce? Un printScreen sa vedeti ceea ce vreu

Cod: Selectaţi tot

http://imageshack.us/m/51/4392/70594187.jpg
cosminx5
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: Cum pot sa adaug imagine la forum!

Mesaj de cosminx5 »

imaginile se uploadeaza in ftp din cate stiu eu si se adauga nu un link acolo la forumuri se adauga directoru unde e imaginea : exemplu : **/folderu_imagini_sau_ce_ai_tu/imagine.?
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

Sa zicem ca in folderul images din root creezi tu un folder numit icons , unde o sa pui imaginile pe care vrei sa le afisezi la fiecare forum . Prima data urci fisierele pe server apoi mergi in panou la fourmul unde vrei sa o adaugi si scrii asa :

images/icons/nume_imagine.png
nume_imagine modifici tu cu numele imaginii urcate pe server (ex: forum1)
*ai grija la tipul imaginilor , sa nu fie .gif .png .jpg etc
1960
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de 1960 »

RapKid scrie:Deci vreu si eu sa adaug niste imagini atractive la fiecare forum dar nu stiu cum sa fac! Adica stiu le uploadez pe site dupa care trebuie sa scriu in zona " Imagine forum:" imagine respectiva. Am facut acest lucru dar nu imi apare! De ce? Un printScreen sa vedeti ceea ce vreu

http://imageshack.us/m/51/4392/70594187.jpg

Din câte ştiu, imaginile se pot pune aşa cum spui tu, nu este nevoie să le urci pe ftp, neapărat.
Deci, poţi pune o imagine în descrierea unui forum, folosind linkul direct al imaginii, [ cum explici tu în primul mesaj] încadrat de tagurile

[img]şi [/img]
Va arăta ca aici : http://testephpbb.hi2.ro/index.php

--------------------------

01.
cosminx5 scrie:imaginile se uploadeaza in ftp din cate stiu eu si se adauga nu un link acolo la forumuri se adauga directoru unde e imaginea : exemplu : **/folderu_imagini_sau_ce_ai_tu/imagine.?
02.
The God scrie:Sa zicem ca in folderul images din root creezi tu un folder numit icons , unde o sa pui imaginile pe care vrei sa le afisezi la fiecare forum . Prima data urci fisierele pe server apoi mergi in panou la fourmul unde vrei sa o adaugi si scrii asa :

01.
Cred că este mai simplu să adaugi un link încadrat de tagurile de imagine, decât să faci nişte modificări în fişierele de pe ftp.

02.
Poţi folosi orice tip de imagine, nu sunt "prohibite" niciun tip de imagini, poţi pune inclusiv imagini animate cu extensia .gif

În acest mod, poţi pune orice imagine doreşti, în orice forum, subforum, subsubforum, cu excepţia categoriilor.

Desigur, fiecare poate face cum crede că e mai ergonomic pentru el personal.
În viziunea mea, ce am explicat, este varianta mai scurtă şi mai uşoară.
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

1960 scrie: 02.
The God scrie:Sa zicem ca in folderul images din root creezi tu un folder numit icons , unde o sa pui imaginile pe care vrei sa le afisezi la fiecare forum . Prima data urci fisierele pe server apoi mergi in panou la fourmul unde vrei sa o adaugi si scrii asa :

02.
Poţi folosi orice tip de imagine, nu sunt "prohibite" niciun tip de imagini, poţi pune inclusiv imagini animate cu extensia .gif
Nu ai inteles ceea ce am vrut sa spun eu :( Eu i-am spus sa aiba grija la terminatia pe care o pune imaginii cand o pune in panou :P adica imaginea sa nu fie png iar el sa puna gif ;) - si da aia dreptate m-am exprimat eu prost , acuma am avzut , probabil din cauza oboselii :(
Iar dupa parerea mea mai usor este sa urci imaginile pe ftp decat sa apelezi la host de imagini pentru ca :
1) nu ai niciodata siguranta ca nu vor fi sterse
2) le ai toata viata cat exista forumul
3) daca se sterg trebuiesc urcate iar si modificate la fiecare forum (deci o bataie de cap in plus )

P.S salutari 1960 , imi pare bine sa ne revedem si pe aici :D
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”