Am si eu o problema cand intru la mine pe forum incepe sa cante un radio in orice topic intru se aude radio-ul acela dar pe prima pagina nu apare nici un player nimic si se aude numai cand folosesc google chrome.
Link catre forum sper ca nu primesc warn pentru reclama forum
Multumesc astept un raspuns.
Radio pe forum fara sa vreau
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Radio pe forum fara sa vreau
Elimină partenerii, din footer, pe rând, e posibil ca un minibanner să conţină şi ceva nedorit.
După ce l-ai descopeit, vezi fragmentul cu radioul, şi elimină-l, sau, elimiină din parteneri, acel banner.
Este una din posibilele cauze.
Ai pus alte coduri, prin descrieri, sau în forum, luate de pe net, şi acestea pot fi dubioase.
După ce l-ai descopeit, vezi fragmentul cu radioul, şi elimină-l, sau, elimiină din parteneri, acel banner.
Este una din posibilele cauze.
Ai pus alte coduri, prin descrieri, sau în forum, luate de pe net, şi acestea pot fi dubioase.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- _SunSet_
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Mediu
Multumesc de ajutor am gasit acel partener de la care erea radio dar nu stiu cum a aparut peste noapte ca am avut acel minibanner timp de 1 saptamana si nu se auzea nimic si apoi a aparut asa deodata.
- VipsZone
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Puri si simplu ei au schimbat minibannerul !
Am patit si eu asa cv ! Au facut parteneriat cu un radio si au bagat in minibanner radioul
Am patit si eu asa cv ! Au facut parteneriat cu un radio si au bagat in minibanner radioul