User SPAM inregistrare in forum
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
User SPAM inregistrare in forum
... am un forum, si de cateva saptamani tot imi apar in fiecare zi cate 4-5 usere gen valium-***, Vikariy***, and***... ce as putea face? Nu cred ca e un script anume care face aceste inregistrari.... ci o persoana. Daca ar fi fost un script (cred) ca ar fi fost mult mau multe usere decat aceste 4-5 pe zi. Ar fi vre`o solutie ?!
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut! 
-eu ti-as recomanda o instalare a unui MOD care interzice inregistrarea facuta de scripturi, gen Yahoo. Unde utlilizatorul va trebuii sa introduca o serie de cifre si litere aflate pe ecran. (pentru orice eventualitate
)
-daca nu doresti optiunea de mai sus ai putea incerca sa bannezi acele nume de utilizatori sau si mai bine daca ai adresele IP.
c'ya
(EDITAT
)

-eu ti-as recomanda o instalare a unui MOD care interzice inregistrarea facuta de scripturi, gen Yahoo. Unde utlilizatorul va trebuii sa introduca o serie de cifre si litere aflate pe ecran. (pentru orice eventualitate

-daca nu doresti optiunea de mai sus ai putea incerca sa bannezi acele nume de utilizatori sau si mai bine daca ai adresele IP.
c'ya

(EDITAT

- BuGsY
- Fost coleg
Încearcă Anti Robotic Registration Flood, iar dacă ai GD, uităte la Yet Another Anti Robotic Register Flood (YAARRF).