Multumesc mult pentru ajutor!
Am reusit sa il instalez, dar nu stiu cum sa il integez in meniu. Tot am cautat pe aici si pe google ceva si nu am gasit nimic ce m-ar putea ajuta. Momentan, pt a accesa forumul, trebuie sa accesez o adresa de genul numesite.ro/forum, si eu vreau sa intru direct de pe site pe forum, din meniul site-ului. De exemplu, pt. ca sa imi apara pagina de contact in meniu, dupa ce am facut setarile, am fost nevoit sa introduc un cod ([wpcf]) intr-o pagina. Si aici trebuie procedat la fel? Daca da, imi puteti da acel cod sau pasii pe care trebuie sa ii urmez (de ex. sa instalez un script sau ceva)?
Multumesc!
PS: Sper sa nu fie nicio problema pt ca nu am deschis un alt topic cu aceasta problema
Cum sa integrez forumul in site?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum sa integrez forumul in site?
Vrei sa apara forumul intr-un frame cand accesezi o optiune din meniul site-ului? Poti folosi tag-ul HTML iframe.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
Nici eu nu prea am înţeles.
În caz că vrei să faci ca forumul si site-ul să aibe acelaşi meniu:
Modifici headerul forumului şi îl pui pe al tău. Dar ai grijă să pui şi butoanele formului.
În caz că vrei să pui link dinspre site spre forum:
Pentru asta treci în meniul site-ului codul
PS: Cu ce ai făcut site-ul(joomla/phpfusion)?
În caz că vrei să faci ca forumul si site-ul să aibe acelaşi meniu:
Modifici headerul forumului şi îl pui pe al tău. Dar ai grijă să pui şi butoanele formului.
În caz că vrei să pui link dinspre site spre forum:
Pentru asta treci în meniul site-ului codul
Cod: Selectaţi tot
<a href="link catre forum">Forum</forum>.
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Multumesc mult pentru ajutor!
Am introdus acel cod si functioneaza, numai ca eu as vrea ca meniul site-ului sa apara si pe forum... Se poate face cumva? Daca da, cum? Poate imi puteti explica aici sau sa imi dati vreun link, daca s-a mai discutat (nu stiu ce termeni sa folosesc pentru cautare)
Multumesc!
Am introdus acel cod si functioneaza, numai ca eu as vrea ca meniul site-ului sa apara si pe forum... Se poate face cumva? Daca da, cum? Poate imi puteti explica aici sau sa imi dati vreun link, daca s-a mai discutat (nu stiu ce termeni sa folosesc pentru cautare)
Multumesc!
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Trebuie să introduci codul HTML al meniului din site, în fişierul overall_header.html din styles/tema_ta/template aflat pe serverul tău.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Poţi face şi cum a zis paranormal, dar vei strica aspectul forumului. Cel mai bine e să te apuci şi să înveţi html şi să faci un header comun pentru site şi forum.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu va strica aspectul forumului dacă şi site-ul şi forumul au tema asemănătoare.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro