Problema de accesare !!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb 3.0.
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Problema de accesare !!
Sunt unul dintre propietarii unui domeniu.ro si as dorii sa stiu si eu cum pot sa accesez din nou forumul dupa ce azi dimineata am avut neplacerea de a accesa site-ul redirectionandu-ma la alt site..Tin sa spun ca prima oara am crezut ca e de la tema de la template dar am sters tot ce e in styles nu e nimica am icnercat sa vad prin index.php viewforum.php si tot nu merge....Ma puteti ajuta si totodata ma puteti sfatui cum pot sa fac ca sa nu mi se mai intample asa ceva vreodata la forum !! Multumesc astept raspunsul vostru !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema de accesare !!
Daca mai ai acces la FTP, descarci tot forumul pe local si cauti prin fisiere dupa numele site-ului pe care esti redirectat folosind Agent Ransack. Apoi urci fisierele modificate si cureti cache-ul forumului.
Daca nu poti folosi phpBB Support Toolkit. S-a mai discutat in forum.
Va trebui sa-ti securizezi forumul. Eventual sa pui o parola pe directorul adm din cPanel.
Daca nu poti folosi phpBB Support Toolkit. S-a mai discutat in forum.
Va trebui sa-ti securizezi forumul. Eventual sa pui o parola pe directorul adm din cPanel.