Cum pot sa adaug o sectiune pentru banere ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Aimetti
Nou venit
Versiune: 3.08
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Cum pot sa adaug o sectiune pentru banere ?

Mesaj de Aimetti »

URL:www.enter-game.com
Stilul folosit: http://www.enter-game.com
Modificări instalate:
Versiunea phpBB:3.0.8
Versiunea of PHP:3.0
Serverul de bază de date şi versiunea:
Serverul de mesagerie (mail), versiunea şi detalii despre acesta (dacă este găzduit în acelaşi loc cu forumul, dacă există probleme):
Hostul: host.enter-game.com
Dacă e instalat de către cineva de la phpbb.ro sau nu: nu
Dacă e un upgrade de la o versiune anterioară: nu
Dacă e o conversie dintr-un alt forum şi care anume:nu
Dacă ai căutat la phpbb.ro rezolvarea prin "Căutare" şi Catalogul de articole: am cautat dar nu-mi explica tot
Dacă da, ce termeni ai folosit:nu
Descrierea detaliată a problemei:Eu vreau ca la forumul meu sa-i mai fac o coloana unde sa pun bannerele , adica unde sa fac publicitatea , eu vreau in partea stanga a forumului , si vreau sa-mi ziceti exact cum sa intru in ftp si cum sa fac , pentru ca am gasit pe cel care avea nevoie si el i-ati zis doar niste linii care sa adauge, eu vreau sa imi ziceti pentru ca la overall_header mie imi apare numai link adica dau click dreapta pe el apoi dau View/Edit si ma trimite pe un stei care nici macar nu se incarca , uitati poza: http://img263.imageshack.us/i/problemum.png/ , vreau sa-mi faceti un tutorial in care sa inteleg exact cum fac unde intru , sa-mi faceti si cum pun de exemplu o poza publicitara, si tot , asta doar daca stiti si voi , multumesc mult, atentie: eu vreau la forum nu la site sa ii fac coloana pentru publicitate.

Sper sa ma ajutati, multumesc.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Cum pot sa adaug o sectiune pentru banere ?

Mesaj de dorin »

Spui ca ai cautat o rezolvare si nu ai inteles tot. Sfatul meu este ca pentru inceput pana te familiarizezi cu phpbb sa incerci sa pui reclame, nu in partea stanga, ci asa cum gasesti descris in acest articol.
Din ce vad folosesti un stil particular "Interfaţa mindfreak.ro", este cam complicat sa ne dam seama care e structura fisierelor stilului, ai incercat sa contactezi autorul stilului ?
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”