Deci,am si eu o problema.
Cand intru pe pagina de instalare,imi arata asa:
Accesul interzis
Accesul interzis!
Nu aveti permisiunea sa accesati obiectul cerut. Este protejat la citire sau nu poate fi citit de server.
Va rugam sa il contactati pe webmaster in cazul in care credeti ca aceasta este o eroare a serverului.
Error 403
localhost
1/16/2011 5:55:43 PM
Apache/2.2.14 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l mod_autoindex_color PHP/5.3.1 mod_apreq2-20090110/2.7.1 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1
De ce oare?
problema instalare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: problema instalare
Asigura-te ca userul tau are drepturi de a rula scripturi pe server. Ia legatura cu cei de la hosting.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
Din softul instalat reiese ca ruleaza pachetul XAMPP, rulat cel mai probabil pe un server local, deoarece nu vad cine ar pune un asemenea pachet la o firma de hosting, ma refer la profesionisti.
Presupun ca nu a urcat fisierele in directorul public, respectiv htdocs.
Imi cer scuze pentru interventia dupa admin, userul poate confirma acest lucru si mai ales sa dea detalii despre mediul in care incearca instalarea.
Presupun ca nu a urcat fisierele in directorul public, respectiv htdocs.
Imi cer scuze pentru interventia dupa admin, userul poate confirma acest lucru si mai ales sa dea detalii despre mediul in care incearca instalarea.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Eu am aceeasi problema, asa i-mi scrie si mie dar de mentionat este ca am mai facut un forum acum cateva zile si mi-a mers atunci acum nu mai merge imi scrie si mie la fel cu eroare 404 .
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
Mai sus este eroare 403=Acces interzis
Problema expusa de tine, 404=fisier inexistent. Cel mai probabil ai gresit calea
Problema expusa de tine, 404=fisier inexistent. Cel mai probabil ai gresit calea
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
... sau nu ai pe server toate fisierele forumului. Le poti copia din arhiva originala si pune pe server (mai putin config.php) daca nu ai instalat MOD-uri