Bani pe net cu Onbux

Publicitate...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Eseck
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Bani pe net cu Onbux

Mesaj de Eseck »

Click pe banner pentru a te putea inregistra!
OnBux este un PTC care plateste instant.A aparut cam cu 5 luni in urma si se pare ca in curand il va detrona pe marele NeoBux.In fiecare zi, acest PTC asigura minim 4 reclame pentru fiecare user.Primesti 0.01$ pe fiecare click dat si 0.005$ pe fiecare click dat de referralii tai.Prima plata o poti cere cand ajungi la suma de 2$, a doua la 3$, a treia la 4$ si tot asa pana la suma de 10$ cand minimul de plata nu va mai creste.Platile le primesti instant in PayPal,AlertPay, Liberty Reserve si Netteler.

Ce trebuie sa fac?
Trebuie sa vizitezi niste linkuri (reclame) timp de 30 de secunde. Linkurile le gasesti la "View Ads" din meniul de sus. Pentru fiecare link pe care il vizitezi, primesti 1 cent iar pentru fiecare link pe care unul din referalii tai il viziteaza, primesti 0,5 centi.

Dovezi de plata:
http://img816.imageshack.us/img816/6383/onbuxg.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/3086/p ... paypal.png

Pentru a te inregistra click pe banere (este linkul de referal al meu, daca doriti sa va inregistrati pe el).
Ionut26
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Re: Bani pe net cu Onbux

Mesaj de Ionut26 »

Este plin pe toate forumurile, înţeleg că încerci să promovezi, dar nu cred că aici este locul potrivit. Pentru că nu deţii nici unul din aceste site-uri.
Un moderator să comenteze.

Cod: Selectaţi tot

Nu mă contacta, că nu te ajut.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Bani pe net cu Onbux

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Întradevăr legăturile din imagini sunt doar referruri care îl ajută pe autorul acestui topic să facă profit.
Ionut26, mulţumesc de sesizare!
Data viitoare am rugămintea să foloseşti butonul Imagine pentru a raporta un post.
Topic închis!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “Reclamă”