Buna ziua, as avea 2 intrebari
am ultima versiune de phpbb 3.0.7-PL1, cum pot sa modific de ex postez ceva si doresc sa fac un pool sursa in sine ma lasa sa adaug doar 10 criterii de selectie, as dori sa stiu daca pot sa trec ex 20 de criterii, si cand dau sa voteze nu imi ia votul, permisiile sunt selectate pentru votat pt toate tipurile de utilizatori inclusiv admin, oare de ce nu merge?
si inca o intrebare la vizitatori logati nu imi apar ip lor imi apare doar ip local: 127.0.0.1 ideei din ce cauza poate fi? Va multumesc si o zi placuta.
Cum pot sa modific nr de intrebari din chestionar
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot sa modific nr de intrebari din chestionar
Link catre forum?
Ce stil folosesti?
Ce stil folosesti?
- bogdan
Pentru prima problema, poti modifica valoarea Panoul administratorului -> General -> Configurări mesaj -> Publicare -> Numărul maxim de opţiuni pentru chestionare
Pentru a doua: ai un user (normal) de test?
Pentru a doua: ai un user (normal) de test?
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.7-pl1
- Nivel phpBB: Mediu
da am creat, iti dau un pc cu parola
- bogdan
Cu user-ul de test nu se vede niciun IP: http://forum.aldosport.ro/viewonline.ph ... =d&start=0AmaruL scrie:da am creat, iti dau un pc cu parola
Se pare ca e un bug (vezi aici) si e rezolvat in 3.0.8-RC1. Exista si o solutie temporara: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... #p11728485
Legat de chestionare: faptul ca nu se salveaza optiunea selectata ma face sa cred ca stilul curent nu este actualizat. Verifica daca merge cu prosilver sau subSilver2 (asigura-te ca acestea sunt actualizate - vezi aici)
PS. Nu mai cere ajutor pe PM. Contravine regulamentului - punctul 7
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.7-pl1
- Nivel phpBB: Mediu
Imi cer scuze bogdan pt pm daca te-a deranjat am citit si regulile si am vazut, faza cu ip am modificat conform phpbb.com si aceasi problema nimic schimbat am curatat toate temporarele, nimic, la tema am verificat am setat si tema veche ca implicita si aceeasi problema cu chestionarul nimic schimbat... am incercat si subsilver si prosilver
- bogdan
Daca ai verificat versiunea temei si nu ai facut modificari in cod ar fi trebuit sa nu ai probleme cu chestionarele. Poti incerca sa restaurezi baza de date pe un forum de test curat (original) si sa vezi daca functioneaza cum trebuie
In legatura cu IP-urile: daca nu merge solutia de mai sus nu-ti ramane decat sa astepti pana se lanseaza oficial phpBB 3.0.8.
In legatura cu IP-urile: daca nu merge solutia de mai sus nu-ti ramane decat sa astepti pana se lanseaza oficial phpBB 3.0.8.