Salut 1.am facut niste butoane pentru tema AeroBlack cu Site photoshop etc... dar nush unde sa le pun si cum ( nu ma refer la butoanele cu post reply new topic ) butoanele de sus unde scrie FAQ Search login register alea cum pun acolo butoanele
2. Forumul este de tip gaming si vreau atunci cand pun un link de download Doar cei care sunt inregistrati sa vada acel link cum pot face ?
3. Cum adaug Sticky Topic unde sunt si celelalte optiuni Lock topic etc...
Multumesc anticipat
Cum pot ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot ?
1. Vrei sa adaugi altele sau sa inlocuiesti iconitele?
2. Vezi: viewtopic.php?p=118907#p118907
3. Poti seta un subiect ca fiind "lipicios" doar cand il creezi sau cand il moderezi: http://www.phpbb.com/support/documentat ... ng_special
2. Vezi: viewtopic.php?p=118907#p118907
3. Poti seta un subiect ca fiind "lipicios" doar cand il creezi sau cand il moderezi: http://www.phpbb.com/support/documentat ... ng_special
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
1. Vreau sa adaug altele
2. ... Am downloadat fisierul acela dar ce fac cu el mai exact .. ?
2. ... Am downloadat fisierul acela dar ce fac cu el mai exact .. ?
-
- Nou venit
Srry de 2x post dar vad ca nu merge cu edit
Am vazut ce trebuie facut cu Hidelinks dar nu merge am facut de 2 ori chiar pasi si nam gresit nimic ABSOLUT nimic .... ce are ? de nu merge
Am vazut ce trebuie facut cu Hidelinks dar nu merge am facut de 2 ori chiar pasi si nam gresit nimic ABSOLUT nimic .... ce are ? de nu merge
- bogdan
Pentru adaugare link vezi: knowledge/kb_show.php?id=110
Pentru suport MOD deschide un subiect in forumul corespunzator: viewforum.php?f=47
PS. Citeste regulamentul forumului mai intai: http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?t=91
Pentru suport MOD deschide un subiect in forumul corespunzator: viewforum.php?f=47
PS. Citeste regulamentul forumului mai intai: http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?t=91
-
- Nou venit
Nu am optiunea de sticky topic nici cand dau newtopic nici cand dau edit .... nu am deloc cum pot sa o adaug ?
- bogdan
Ai verificat din permisiunile pe forumul respectiv daca utilizatorul/grupul poate scrie mesaje lipcioase?
Panoul administratorului -> Utilizatori si grupuri -> Grupuri -> Permisiuni forum pentru grupuri -> Utilizatori inregistrati / Utilizatori inregistrati recenti -> Forum -> Permisiuni forum -> Permisiuni avansate -> Mesaj -> Poate publica anunţuri lipicoase trebuie sa fie Da.
Panoul administratorului -> Utilizatori si grupuri -> Grupuri -> Permisiuni forum pentru grupuri -> Utilizatori inregistrati / Utilizatori inregistrati recenti -> Forum -> Permisiuni forum -> Permisiuni avansate -> Mesaj -> Poate publica anunţuri lipicoase trebuie sa fie Da.
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.1
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
Primul tutorial calumea pentru aceasta problema. Multumesc!bogdan scrie:Ai verificat din permisiunile pe forumul respectiv daca utilizatorul/grupul poate scrie mesaje lipcioase?