Multi rank + modificare tema

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
akula_1986
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Multi rank + modificare tema

Mesaj de akula_1986 »

Salut tututor ,

1.Am vrut sa instalez si eu modul
asta pe forum si m-am trezit cu pagina alba , mentionez ca tot ce se cere de modificat am modificat , intrebarea mea fiind de unde ar putea sa apara problema ?

2.Ma gandesc in viitorul apropiat sa adaug si eu tema
asta pe forum , numai ca as dori sa modific ceva in ea si anume , doar in momentul cand privesc topik-ul sau tastez in el background-ul unde tastez/citesc practic continutul sa fie de culoare alba ! Ce pasi trebuie sa parcurg ? Ce fisier trebuie sa modific ?

Multumesc
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Multi rank + modificare tema

Mesaj de bogdan »

Regulamentul forumului spune ca sa creezi subiecte diferite la probleme diferite.

1. E de bun simt sa citesti mai intai subiectul oficial de la phpBB.com. Se pare ca s-au "lovit" si altii de aceeasi problema: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p7117915

2. Sa inteleg ca vrei sa schimbi background-ul numai cand citesti un subiect sau cand compui un mesaj?
akula_1986
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de akula_1986 »

Scz, abia acum vad si eu posturile lor :| cred ca eram un pic obosit atunci cand am instalat mod-ul ...multumesc pentru raspuns o sa incerc sa imi rezolv prima problema citind posturile lor.

Si da , la a 2-a intrebare , raspunsul tau este corect ! Doar asta vreau sa modific !
Multumesc
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

akula_1986 scrie:Si da , la a 2-a intrebare , raspunsul tau este corect ! Doar asta vreau sa modific !
Multumesc[/color][/b]
Probabil ca trebuie sa te uiti in posting_editor.html si viewtopic_body.html din \styles\stil_folosit\template

Vezi daca te ajuta Change post background colour MOD
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”