Tu ar trebui sa stii ce MOD-uri instalezi/ai instalat recent.
Probabil nu ai executat ceva cod de instalare care ar fi creat noi coloane/eventual tabele necesare MOD-ului cu pricina (vezi ultima parte din instructiunile de instalare ale MOD-ului)
oke ce se intampla mai exact cand dai Force install ? ma refer la modificarile care dau eroare?sare peste ele? ca stiu dac pot sa dau force install si dupaia sa modific manual fiecare instructiune care a dat eroare
blackhex666 scrie:oke ce se intampla mai exact cand dai Force install ? ma refer la modificarile care dau eroare?sare peste ele? ca stiu dac pot sa dau force install si dupaia sa modific manual fiecare instructiune care a dat eroare
Sfatul meu (si nu doar) ar fi sa renunti la AutoMOD. Citeste aici in forum parerile celorlalti despre AutoMOD si ai sa vezi de ce.
Defapt cred ca sti si tu de ce spun asta.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Force install ? Daca foloseai fisierele de limba romana intelegeai mai bine.
Fortarea instalarii va forta instalarea si va trece peste ce nu poate face la pasul urmator si asa in continuare. Aceasta optiune se face pe propriul risc si de obicei trebuie sa vezi ce nu reuseste sa realizeze si apoi sa faci manual aceste operatiuni.