Problema cu "Echipa".
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Problema cu "Echipa".
Cand dau click pe forum-ul meu pe "Echipa" (=leaders - stiti la ce ma refer), imi apar toti membrii la Forum-uri pe care le modereaza imi apar Toate forum-urile.
Am verificat permisiunile si pentru grupuri si grupurile nu au drepturi de editare/stergere mesaj (ma refer la grupurile Utilizatori inregistrati recent si Utilizatori inregistrati..).
Am verificat permisiunile si pentru grupuri si grupurile nu au drepturi de editare/stergere mesaj (ma refer la grupurile Utilizatori inregistrati recent si Utilizatori inregistrati..).
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- Ivan Petre Paul
Re: Problema cu "Echipa".
Imi cer scuze pentru dublu post, insa as dori sa va arat problema.

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Se pare ca folosesti o tema ce nu e standard. Incearca tema asta pe local folosind un forum curat si creand useri/grupuri de test folosind aceleasi permisiuni cum ai tu online si vezi cum iti apare.
De asemenea, verifica Permisiuni globale -> Moderatori globali si Permisiuni măşti -> Permisiuni globale de moderare in Panoul administratorului.
De asemenea, verifica Permisiuni globale -> Moderatori globali si Permisiuni măşti -> Permisiuni globale de moderare in Panoul administratorului.
- Ivan Petre Paul
Sa inteleg ca imi sugerezi sa instalez un nou forum unde sa testez permisiunile pentru useri/grupuri pe care le voi crea pentru teste, pe aceeasi tema? Sau... ?!bogdan scrie:Se pare ca folosesti o tema ce nu e standard. Incearca tema asta pe local folosind un forum curat si creand useri/grupuri de test folosind aceleasi permisiuni cum ai tu online si vezi cum iti apare.
Am verificat, permisiunile sunt bune, Utilizatorii inregistrati sau cei inregistrati recent nu au permisiuni de moderare.bogdan scrie:De asemenea, verifica Permisiuni globale -> Moderatori globali si Permisiuni măşti -> Permisiuni globale de moderare in Panoul administratorului.
- bogdan
Cam asa. Poti incerca local pe o tema standard (proSilver) si apoi folosind tema ta.paranormal scrie:Sa inteleg ca imi sugerezi sa instalez un nou forum unde sa testez permisiunile pentru useri/grupuri pe care le voi crea pentru teste, pe aceeasi tema? Sau... ?!bogdan scrie:Se pare ca folosesti o tema ce nu e standard. Incearca tema asta pe local folosind un forum curat si creand useri/grupuri de test folosind aceleasi permisiuni cum ai tu online si vezi cum iti apare.
- Ivan Petre Paul
Pe forum-ul actual:
prosilver:

subsilver:

Problema ramane aceeasi. Nu s-a schimbat nimic.
prosilver:

subsilver:

Problema ramane aceeasi. Nu s-a schimbat nimic.
- bogdan
Eu am zis sa incerci pe un forum curat (de la zero) pe local cu cativa utilizatori/grupuri de test si sa incerci sa replici permisiunile date online.
Si nu in ultimul rand: asigura-te ca ai alocat moderatorii cum trebuia. Vezi tutorial: http://www.phpbb.com/support/tutorials/ ... .php?tid=0
Si nu in ultimul rand: asigura-te ca ai alocat moderatorii cum trebuia. Vezi tutorial: http://www.phpbb.com/support/tutorials/ ... .php?tid=0
- Ivan Petre Paul
Revin la subiect.
Nu am timp pentru un forum nou. Db imi face "fite" momentan si nu prea pot lucra cu ea.
In fine.. Permisiunile sunt bune. In lista de Moderatori forum pentru toate forum-urile imi apar doar 2 useri, adica chiar cei ce au fost pusi de mine.
Se pare ca utilizatorii inregistrati au acces in P.M. dar au acces limitat.
Tocmai am creat un user pentru test.
Nu am timp pentru un forum nou. Db imi face "fite" momentan si nu prea pot lucra cu ea.
In fine.. Permisiunile sunt bune. In lista de Moderatori forum pentru toate forum-urile imi apar doar 2 useri, adica chiar cei ce au fost pusi de mine.
Se pare ca utilizatorii inregistrati au acces in P.M. dar au acces limitat.
Tocmai am creat un user pentru test.
- bogdan
Nu am zis sa-ti instalezi online un forum curat. Poti sa faci asta foarte simplu pe local cu EasyPHP.
Dupa ce instalezi un forum curat folosind un stil standard, incearca sa creezi cativa useri de test si sa specifici moderatorii urmand aceeasi procedura pe care ai aplicat-o online si vezi cum apare.
Nu e exclus sa ai problema asta din cauza unuia din MOD-urile folosite.
Dupa ce instalezi un forum curat folosind un stil standard, incearca sa creezi cativa useri de test si sa specifici moderatorii urmand aceeasi procedura pe care ai aplicat-o online si vezi cum apare.
Nu e exclus sa ai problema asta din cauza unuia din MOD-urile folosite.
- Ivan Petre Paul
Acum nu mai am nici un MOD instalat, baza de date a fost curatata cu STK, fisierele noi au fost sterse manual si modificarile pe fisiere au fost sterse prin suprascriere.
Totusi, problema este aceeasi.
Pe langa sfaturile de mai sus, exista vreo comanda SQL care sa imi repare permisiunile din P.A.? Banuiesc ca asa s-ar rezolva problema.
Sau mai bine zis, cum pot aduce forum-ul la permisiunile initiale, cele standard care erau default dupa instalarea forum-ului phpBB?
Totusi, problema este aceeasi.
Pe langa sfaturile de mai sus, exista vreo comanda SQL care sa imi repare permisiunile din P.A.? Banuiesc ca asa s-ar rezolva problema.
Sau mai bine zis, cum pot aduce forum-ul la permisiunile initiale, cele standard care erau default dupa instalarea forum-ului phpBB?