Eroare la verificarea profilului unui membru

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Eroare la verificarea profilului unui membru

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /var/www/virtual/lumeaparanormalului.dap.ro/htdocs/forum/cache/tpl_SwiftBlueW_memberlist_view.html.php on line 92
Aceasta este eroarea pe care o primesc cand dau click pe un membru din lista de membrii.
Ce s-a intamplat?
Am instalat de curand un MOD (user_warnings_ban_info :arrow: viewtopic.php?f=47&t=15974) si ma gandesc ca de acolo ar putea fi o problema ...
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Re: Eroare la verificarea profilului unui membru

Mesaj de bogdan »

Copiaza aici liniile 85-100 din fisierul tpl_SwiftBlueW_memberlist_view.html (vezi in directorul template)
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Adica tin template-ul temei SwiftBlueW sa pun fisierul memberlist_view.html, caci pe cel specificat de tine nu il gasesc :lol: .
Cred ca acestea sunt:

Cod: Selectaţi tot

<tr>
				<td class="gen" align="{S_CONTENT_FLOW_END}" valign="top" nowrap="nowrap">{L_TOTAL_POSTS}: </td>
				<td><b class="gen">{POSTS}</b><span class="genmed"><!-- IF POSTS_PCT --><br />[{POSTS_PCT} / {POSTS_DAY}]<!-- ENDIF -->
				<!-- IF POSTS_IN_QUEUE and U_MCP_QUEUE --><br />[<a href="{U_MCP_QUEUE}">{L_POSTS_IN_QUEUE}</a>]<!-- ELSEIF POSTS_IN_QUEUE --><br />[{L_POSTS_IN_QUEUE}]<!-- ENDIF -->
				<br /><a href="{U_SEARCH_USER}">{L_SEARCH_USER_POSTS}</a></span></td>
			</tr>
			<!-- IF S_SHOW_ACTIVITY -->
				<tr>
					<td class="gen" align="{S_CONTENT_FLOW_END}" valign="top" nowrap="nowrap">{L_ACTIVE_IN_FORUM}: </td>
					<td><!-- IF ACTIVE_FORUM --><b><a class="gen" href="{U_ACTIVE_FORUM}">{ACTIVE_FORUM}</a></b><br /><span class="genmed">[ {ACTIVE_FORUM_POSTS} / {ACTIVE_FORUM_PCT} ]</span><!-- ELSE --><span class="gen">-</span><!-- ENDIF --></td>
				</tr>
				<tr>
					<td class="gen" align="{S_CONTENT_FLOW_END}" valign="top" nowrap="nowrap">{L_ACTIVE_IN_TOPIC}: </td>
					<td><!-- IF ACTIVE_TOPIC --><b><a class="gen" href="{U_ACTIVE_TOPIC}">{ACTIVE_TOPIC}</a></b><br /><span class="genmed">[ {ACTIVE_TOPIC_POSTS} / {ACTIVE_TOPIC_PCT} ]</span><!-- ELSE --><span class="gen">-</span><!-- ENDIF --></td>
				</tr>
			<!-- ENDIF -->
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Imi cer scuze pentru dublu post dar nu pot edita mesajul anterior.
Am gasit fisierul respectiv, era in directorul cache din radacina forum-ului (am urmat eroarea din forum-ul meu si astfel am gasit fisierul):

Cod: Selectaţi tot

<dt>&nbsp;</dt>
			<dd><?php if ($this->_rootref['U_NOTES']) {  ?>[ <a href="<?php echo (isset($this->_rootref['U_NOTES'])) ? $this->_rootref['U_NOTES'] : ''; ?>"><?php echo ((isset($this->_rootref['L_VIEW_NOTES'])) ? $this->_rootref['L_VIEW_NOTES'] : ((isset($user->lang['VIEW_NOTES'])) ? $user->lang['VIEW_NOTES'] : '{ VIEW_NOTES }')); ?></a> <?php if ($this->_rootref['U_WARN']) {  ?> | <a href="<?php echo (isset($this->_rootref['U_WARN'])) ? $this->_rootref['U_WARN'] : ''; ?>"><?php echo ((isset($this->_rootref['L_WARN_USER'])) ? $this->_rootref['L_WARN_USER'] : ((isset($user->lang['WARN_USER'])) ? $user->lang['WARN_USER'] : '{ WARN_USER }')); ?></a> <?php } ?>]<?php } ?></dd>
			<?php } ?>

<tr>
					<td class="gen" align="<?php echo (isset($this->_rootref['S_CONTENT_FLOW_END'])) ? $this->_rootref['S_CONTENT_FLOW_END'] : ''; ?>" valign="top" nowrap="nowrap"><?php echo ((isset($this->_rootref['L_WARNINGS'])) ? $this->_rootref['L_WARNINGS'] : ((isset($user->lang['WARNINGS'])) ? $user->lang['WARNINGS'] : '{ WARNINGS }')); ?>: </td>
					<td width="100%"><b class="gen"><?php echo (isset($this->_rootref['WARNINGS'])) ? $this->_rootref['WARNINGS'] : ''; ?></b><br /><span class="genmed">[ <a href="<?php echo (isset($this->_rootref['U_NOTES'])) ? $this->_rootref['U_NOTES'] : ''; ?>"><?php echo ((isset($this->_rootref['L_VIEW_NOTES'])) ? $this->_rootref['L_VIEW_NOTES'] : ((isset($user->lang['VIEW_NOTES'])) ? $user->lang['VIEW_NOTES'] : '{ VIEW_NOTES }')); ?></a> <?php if ($this->_rootref['U_WARN']) {  ?> | <a href="<?php echo (isset($this->_rootref['U_WARN'])) ? $this->_rootref['U_WARN'] : ''; ?>"><?php echo ((isset($this->_rootref['L_WARN_USER'])) ? $this->_rootref['L_WARN_USER'] : ((isset($user->lang['WARN_USER'])) ? $user->lang['WARN_USER'] : '{ WARN_USER }')); ?></a> <?php } ?>]</span></td>
				</tr>
			<?php } ?>

<tr>
				<td class="gen" align="<?php echo (isset($this->_rootref['S_CONTENT_FLOW_END'])) ? $this->_rootref['S_CONTENT_FLOW_END'] : ''; ?>" valign="top" nowrap="nowrap"><?php echo ((isset($this->_rootref['L_TOTAL_POSTS'])) ? $this->_rootref['L_TOTAL_POSTS'] : ((isset($user->lang['TOTAL_POSTS'])) ? $user->lang['TOTAL_POSTS'] : '{ TOTAL_POSTS }')); ?>: </td>
				<td><b class="gen"><?php echo (isset($this->_rootref['POSTS'])) ? $this->_rootref['POSTS'] : ''; ?></b><span class="genmed"><?php if ($this->_rootref['POSTS_PCT']) {  ?><br />[<?php echo (isset($this->_rootref['POSTS_PCT'])) ? $this->_rootref['POSTS_PCT'] : ''; ?> / <?php echo (isset($this->_rootref['POSTS_DAY'])) ? $this->_rootref['POSTS_DAY'] : ''; ?>]<?php } if ($this->_rootref['POSTS_IN_QUEUE'] && $this->_rootref['U_MCP_QUEUE']) {  ?><br />[<a href="<?php echo (isset($this->_rootref['U_MCP_QUEUE'])) ? $this->_rootref['U_MCP_QUEUE'] : ''; ?>"><?php echo ((isset($this->_rootref['L_POSTS_IN_QUEUE'])) ? $this->_rootref['L_POSTS_IN_QUEUE'] : ((isset($user->lang['POSTS_IN_QUEUE'])) ? $user->lang['POSTS_IN_QUEUE'] : '{ POSTS_IN_QUEUE }')); ?></a>]<?php } else if ($this->_rootref['POSTS_IN_QUEUE']) {  ?><br />[<?php echo ((isset($this->_rootref['L_POSTS_IN_QUEUE'])) ? $this->_rootref['L_POSTS_IN_QUEUE'] : ((isset($user->lang['POSTS_IN_QUEUE'])) ? $user->lang['POSTS_IN_QUEUE'] : '{ POSTS_IN_QUEUE }')); ?>]<?php } ?>
Insa fisierul l-am gasit sub forma tpl_SwiftBlueW_memberlist_view.html.php, iar cel specificat de tine, bogdan, este tpl_SwiftBlueW_memberlist_view.html, si nu l-am gasit in template ci in directorul cache din radacina forum-ului.
:?: :!:
bogdan

Mesaj de bogdan »

Cel din directorul cache e generat pe baza celui din directorul template. Din ce vad eu ai mai multe } decat { ceea ce inseamna ca ai modificat codul (tpl_SwiftBlueW_memberlist_view.html.php) si ai sarit peste ceva.

Sfatul meu e sa treci cu atentie peste modificarile de cod efectuate pe fisierele originale.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Deci ce as putea face ca sa rezolv problema?
Am spus de mai de mult ca nu prea le am cu MOD-urile ... :( credeti ca mi-ati putea reda voi fisierele originale si sa reuploadez pe forum?:(
Vreau ca acel MOD sa imi functioneze, dar daca nu stiu sa il instalez :cry: :cry:
bogdan

Mesaj de bogdan »

Gasesti informatii despre fisierele originale aici si poti suprascrie toate fisierele mai putin config.php (eventual mai cauta prin forum ca s-a discutat deja).

Daca nu te descurci cu MOD-urile nu le instala; daca vrei sa inveti citeste articolele din Catalog si testeaza pe local.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Am redescarcat acum arhiva phpbb 3.0.6 si am sa fac o suprascriere a fisierelor pe care le-am modificat folosind MODX-ul pentru avertizmente, apoi am sa reincerc sa instalez MODX-ul, insa daca nu reusesc nici acum, alta modalitate de a face sa apara avertizmentele utilizatorilor nu exista?
La 3.0.5 imi apareau, si era nevoie de nici un MOD :(
bogdan

Mesaj de bogdan »

Daca tot aduci aminte de 3.0.5, esti sigur ca fisierele stilului au fost actualizate? Gasesti aici o lista a modificarilor de cod de la 3.0.5 la 3.0.6.

In plus MOD-ul pe care vrei sa-l instalezi se pare ca e compatibil cu 3.0.4 asa ca ar fi bine sa confirmi cu autorul daca e compatibil cu 3.0.6.

Cum as proceda eu: in primul rand m-as asigura ca forumul functioneaza corect; apoi as instala MOD-ul pe un stil standard (conform instructiunilor autorului) si apoi - daca la pasul 2 nu apar probleme - as aplica modificarile la stilul folosit in mod curent in forum.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Autorul MOD-ului este acelas (respectiv A_O_C) ;
Fisierele stilului (daca te referi la actualizarea versiunii - trecerea de la 3.0.4 la 3.0.6) au fost actualizate:
Instalarea este la zi, nicio actualizare nu este valabilă pentru versiunea phpBB curentă folosită. - Reverificare versiune
Versiunea curentă 3.0.6 Ultima versiune 3.0.6
Versiune forum: 3.0.6 [ Reverificare versiune ]
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”