Am si eu o problema la forum, din cand in cand imi da aceasta eroare:
Image: Click
Nu stiu de ce imi da aceasta eroare, eu ii fac chmod de fiecare data cand da, dar trebuie de fiecare data sa schimb tema. deoarece pe prima pagina in header nu mai apare nimic jos. adica control panet... butoanele de la new, locked etc...si mai jos powered.. deci nu apare absolut nimic, daca intru in vreun topic ele apar, dar pe prima pagina nu apar. si in overall_footer.html este pus totul.
Ajutati-va va rog, si spuneti-mi de la ce este acea eroare.
Multumesc
Problema cu butoanele - nu apar
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema mare! [reply urgent]
Acea eroare este generata de o ghilimea lipsa, numita eroare de parsare=atribuire.
Probabil ai facut o modificare la fisierul index.php. Daca vrei sa scrii ghilimele si sa fie citite ca atare in php trebuie sa te folosesti de o secventa escape pentru asta. Adica ceva de genul $variabila = "smit\'s"
Refa cel mai bine fisierul in cauza.
Probabil ai facut o modificare la fisierul index.php. Daca vrei sa scrii ghilimele si sa fie citite ca atare in php trebuie sa te folosesti de o secventa escape pentru asta. Adica ceva de genul $variabila = "smit\'s"
Refa cel mai bine fisierul in cauza.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.4
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
da, multumesc, am rezolvat asta...
La fel ca si in topicul trecut, unde nu mi-a raspuns nimeni, mai am o problema, nu apar mesajele sub fiecare membru, apar la toti 0. O rezolvare ?
La fel ca si in topicul trecut, unde nu mi-a raspuns nimeni, mai am o problema, nu apar mesajele sub fiecare membru, apar la toti 0. O rezolvare ?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?p=111375#p111375ryireRE scrie:La fel ca si in topicul trecut, unde nu mi-a raspuns nimeni, mai am o problema, nu apar mesajele sub fiecare membru, apar la toti 0. O rezolvare ?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
Re: Problema
@ryireRE: Am mutat ultimele mesaje in subiectul despre care se discuta.
Data viitoare incearca sa gasesti nume mai inspirate pentru titlurile subiectelor (decat "Problema", "Problema mare", "Problema forum" samd - toti avem probleme) si fara sa includa expresii gen "reply urgent". Imagineaza-ti ca toti am face la fel.
Altfel o sa primesti avertismente.
Data viitoare incearca sa gasesti nume mai inspirate pentru titlurile subiectelor (decat "Problema", "Problema mare", "Problema forum" samd - toti avem probleme) si fara sa includa expresii gen "reply urgent". Imagineaza-ti ca toti am face la fel.
Altfel o sa primesti avertismente.
- atos
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Problema cu butoanele - nu apar
Incearca sa adaugi imaginile in folderul cu limba forumului setata de tine .