cum fac sa'mi apara din nou overall_footer

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
fnat1c
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.4
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

cum fac sa'mi apara din nou overall_footer

Mesaj de fnat1c »

Cum fac sa'mi apara din nou overall_footer? Am intrat in ACP la stiluri->theme->modificare si am sters autorul din tema si cand am intrat din nou pe forum nu mai aparea ce era in overall_footer...imi aparea "Text Box..." si cand dau click dreapta pe "text box->vezi imaginea" imi da o eroare cu "forum->overall_footer_files->image303.gif was not found on the server"
cum imi apare akum in loc de overall_footer
Imagine
eroarea care mi'o da cand dau "click dreapta->vezi imagine" pe Text Box
Imagine
Rikonen
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: cum fac sa'mi apara din nou overall_footer

Mesaj de Rikonen »

Reuploadezi overwall_footer din tema originala pe ftp apoi dai un refresh la tema. In legatura cu eroarea: sigur poza aia e acolo pe ftp???
You have brain! Use it!
fnat1c
Utilizator înregistrat

Mesaj de fnat1c »

Am reuploadat overall_footer, am dat refresh la pag dar degeaba. Si poza era in url/overall_footer_files :| am mutato si uite cum apare acum
Imagine
megeo
Utilizator înregistrat

Mesaj de megeo »

ideea ar fi relativ simpla... (cred)

1) pagina de index INCLUDE pagina de footer (overall_footer) - la fel si toate paginile forumului. daca problema asta e peste tot inseamna ca includerea e buna.
2) ai modificat ceva fisiere .php gresit si pagina de footer nu este afisata corect (posibila incompabilitate intre moduri/forum)
3) ai salvat pagina overall_footer.html intr-un cod neacceptat si este recunoscuta ca simplu text (normal se salveaza pe UTF-8)
4) normal overall_footer se afla in forum/styles/nume_tema/template/overall_footer...
Rikonen scrie:Reuploadezi overwall_footer din tema originala pe ftp apoi dai un refresh la tema. In legatura cu eroarea: sigur poza aia e acolo pe ftp???
Incearca inca o data asta. refresh nu dai la pagina ci la tema. acp>stiluri>template>refresh

ps: incearca sa folosesti cratimele acolo unde trebuie si sa nu mai prescurtezi cuvintele.
geo
fnat1c
Utilizator înregistrat

Mesaj de fnat1c »

1) problema asta este peste tot
2) inainte sa se intample eu am sters autorul temei din "acp->stiluri->teme->modifica" (sa fie de la asta?)
3) overall_footer.html am pus-o pe cea originala cum a zis si Rikonen
4) overall_footer.html se afla in "forum/styles/nume_tema/template/overall_footer"

Rikonen scrie:Reuploadezi overwall_footer din tema originala pe ftp apoi dai un refresh la tema. In legatura cu eroarea: sigur poza aia e acolo pe ftp???
megeo scrie:Incearca inca o data asta. refresh nu dai la pagina ci la tema. acp>stiluri>template>refresh

ps: incearca sa folosesti cratimele acolo unde trebuie si sa nu mai prescurtezi cuvintele.
Nu am cum sa dau refresh la tema pentru ca nu pot intra in ACP :| Am incercat si prin linkul "URL/forum/adm/index.php" insa inainte trebuia sa ma loghez inca odata pentru ACP si acum imi arata "Accesul la Panoul administratorului este interzis pentru că nu aveţi permisiuni administrative."
CHR
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de CHR »

Logheazate apoi intra pe /adm/index.php dupa care iti arata ca nu ai drept-uri de administrator apoi logheazate din nou si trebuie sa poti intra in Adminpanel !
EDIT: ai ceva index.html in folderu' /adm/ ?
megeo
Utilizator înregistrat

Mesaj de megeo »

fnat1c scrie: 2) inainte sa se intample eu am sters autorul temei din "acp->stiluri->teme->modifica" (sa fie de la asta?)
Multumim pentru detalii, topicul va fi inchis. Nu respecti copyrightul nu primesti ajutor.
geo
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”