vreau sa schimb Main Logo de la tema ... am gasit unde se face ... ii dau ce poza vreau ... in panoul de control imi arata poza noua ... si pe pagina pricipala nu ...
Si orice vreau sa schimb cum ar fii : butonu de new topic etc ... nu vrea sa schimbe help me pls
Stima !!!
sa schimb Main Logo de la tema
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Re: help me
degeaba
( .... am dat

-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
dar daca bag alta tema imi merge

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Inainte de a solicita ajutor, era firesc si normal sa citesti regulamentul forumului si sa faci o minima incercare sa-l respecti:
# Atunci când trimiteţi un nou mesaj sau creaţi un nou topic:
* Titlul unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topicuri de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente. Exemple de titluri de topic bune: "Imi da eroare de TABLE FULL la autentificare", "Nu pot restaura baza de date".