Salutare,
Am lansat un site de desene animate. Siteul este facut special pentru copii , nu este pentru scop financiar de aceea nu am pus nici reclame pe site. Tom si Jerry , Bugs Bunny , filme pentru copii , cantece , desene de colorat puteti gasi aici. Multumesc frumos
*acest site nu este facut cu scop financiar , este doar pentru copii facut din placere , am postat acest mesaj pentru a afla toti copii de acest site. Multumesc incaodata !
Site : www.desenele-copilariei.net
Forum: http://desenele-copilariei.net/forum/
Desenele copilăriei
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.3
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Desenele copilăriei
Nu ai reclame zici..? Ai google ads si niste reclame in drepta pe siteAndreionuţ scrie:Salutare,
*acest site nu este facut cu scop financiar , este doar pentru copii facut din placere , am postat acest mesaj pentru a afla toti copii de acest site. Multumesc incaodata !

- Rikonen
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Desenele copilăriei
Am mai dat review la siteul asta si pe alt forum. E bine realizat. Eu nu sunt fan desene animate, dar siteul mi-a placut. Ar trebui sa mai umblati la pozitionarea google adds pentru ca sunt cam enervante uneori. Mult succes!

You have brain! Use it!