Vreau sa va felicit in primul rand pentru realizarea acestei comunitati, pentru articole care sunt de foarte mare ajutor.
As avea o sugestie: Nu se pot muta sectiunile si bannerul cu reclama la cocursul organizat de phpromania in partea dreapta?
E destul de neplacut sa faci scrol la fiecare mesaj, cel putin asta e parerea mea.
Parere despre phpbb.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Nici nu trebuie sa le mai spunem k ei sunt cei mai tari in domeniu... din Romania...
Dar eu am o nelamurire.... situl, forumul, comunitatea care reprezinta PhpBB in Romania.. nu are cea mai noua versiune de forum instalata?
Vad k ink mai scrie 2.0.8... ati avut un anumit motiv pentru care nu ati facut update-ul?
Dar eu am o nelamurire.... situl, forumul, comunitatea care reprezinta PhpBB in Romania.. nu are cea mai noua versiune de forum instalata?
Vad k ink mai scrie 2.0.8... ati avut un anumit motiv pentru care nu ati facut update-ul?