Baza de date noua
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Baza de date noua
Salut am primit o baza de date noua pentru phpbb dar nu stiu cum sa o instalez ma ajuta cineva?

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Baza de date noua
Vrei sa faci o instalare noua sau sa muti tabelele dintr-o baza de date in alta?
Citeste si articolul: Instalare noua phpBB3
Citeste si articolul: Instalare noua phpBB3
Pai baza de date are mesaje multe useri si eu vreau sa am mesajele din baza useri si tot

- bogdan
Eu unul nu pricep nimic din ce vrei sa spui. Incearca sa te exprimi in romana ca sa intelegem si noi.masacru scrie:Pai baza de date are mesaje multe useri si eu vreau sa am mesajele din baza useri si tot
Am o baza de date ce nu intelegi
asa si vreau sa o pun pe forum intelegi tu tot ce ii in baza de date

- bogdan
Dupa ce de-al treilea mesaj al tau din acest subiect tot nelamurit sunt (in afara de faptul ca ai adaugat trei semne de intrebare si trei de exclamare).
Eu inteleg ce-i o baza de date si faptul ca nu se instaleaza - asa cum ai intrebat - ci se utilizeaza/foloseste (forumul se instaleaza). Apoi sustii ca baza de date are mesaje multe useri si eu vreau sa am mesajele din baza useri si tot si nu se alege nimic din aceasta declaratie.
Iti recomand sa-ti pui gandurile in ordine, sa te informezi putin referitor la forumul phpBB si bazele de date si sa revii cu mai multe detalii despre ce intentionezi sa faci.
Eu inteleg ce-i o baza de date si faptul ca nu se instaleaza - asa cum ai intrebat - ci se utilizeaza/foloseste (forumul se instaleaza). Apoi sustii ca baza de date are mesaje multe useri si eu vreau sa am mesajele din baza useri si tot si nu se alege nimic din aceasta declaratie.
Iti recomand sa-ti pui gandurile in ordine, sa te informezi putin referitor la forumul phpBB si bazele de date si sa revii cu mai multe detalii despre ce intentionezi sa faci.
k mersi ori cum am rezolvat