Emoticon langa user name

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Catalino
Utilizator înregistrat

Emoticon langa user name

Mesaj de Catalino »

Stiti cumva cum pot sa adauga langa numele utilizatorului un emoticon care sa il aleaga userul respectiv din profil?

Imi cer scuze daca mai e un topic asemanator dar am dat cautare si nu am gasit nimic,poate nu am cautat bine,oricum imi cer scuze daca mai e un topic asemanator.

Multumesc anticipat.
Catalino
Utilizator înregistrat

Re: Emoticon langa user name

Mesaj de Catalino »

Catalino scrie:Stiti cumva cum pot sa adauga langa numele utilizatorului un emoticon care sa il aleaga userul respectiv din profil?

Imi cer scuze daca mai e un topic asemanator dar am dat cautare si nu am gasit nimic,poate nu am cautat bine,oricum imi cer scuze daca mai e un topic asemanator.

Multumesc anticipat.
Imi cer scuze nu langa numele utilizatorului. Vreau sa apara asa Imagine
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Daca e vorba de avatare mergi in Panoul administratorului - Configurare forum - Configurari imagini asociate si setezi in functie de necesitati si dorinte.
Catalino
Utilizator înregistrat

Mesaj de Catalino »

nu ma refer la avatar oricum a fost buna si informatia accea dar eu vreau ca in poza ,sub locatie sa scrie Mood: si emoticonul ales de user din profil.
Rikonen
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Rikonen »

Am vazut asta pe vbulletin. Pe craiovaforum au asa ceva, dar ei au vb. El vrea ca avatarul sa fie acelasi, iar userul sa isi aleaga "Mood" din userCP.
You have brain! Use it!
Catalino
Utilizator înregistrat

Mesaj de Catalino »

Exact
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”