Stiti cumva cum pot sa adauga langa numele utilizatorului un emoticon care sa il aleaga userul respectiv din profil?
Imi cer scuze daca mai e un topic asemanator dar am dat cautare si nu am gasit nimic,poate nu am cautat bine,oricum imi cer scuze daca mai e un topic asemanator.
Multumesc anticipat.
Emoticon langa user name
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Re: Emoticon langa user name
Imi cer scuze nu langa numele utilizatorului. Vreau sa apara asaCatalino scrie:Stiti cumva cum pot sa adauga langa numele utilizatorului un emoticon care sa il aleaga userul respectiv din profil?
Imi cer scuze daca mai e un topic asemanator dar am dat cautare si nu am gasit nimic,poate nu am cautat bine,oricum imi cer scuze daca mai e un topic asemanator.
Multumesc anticipat.

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Daca e vorba de avatare mergi in Panoul administratorului - Configurare forum - Configurari imagini asociate si setezi in functie de necesitati si dorinte.
nu ma refer la avatar oricum a fost buna si informatia accea dar eu vreau ca in poza ,sub locatie sa scrie Mood: si emoticonul ales de user din profil.
- Rikonen
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Am vazut asta pe vbulletin. Pe craiovaforum au asa ceva, dar ei au vb. El vrea ca avatarul sa fie acelasi, iar userul sa isi aleaga "Mood" din userCP.
You have brain! Use it!