De obicei, la editarea unui mesaj nu se întîmplă nimic în plus faţă de editarea în sine.
Totuşi, uneori, la baza mesajului editat apare o linie care zice că "mesajul a fost editat de ... la data de ..." sau ceva de genul ăsta.
Apariţia liniei respective îmi pare complet aleatoare, n-am reuşit să găsesc nici o legătură cu nimic.
Care-i misterul ?
Merci,
Cristi
Edit: hai să vedem
aleator: "acest mesaj a fost editat de blah, blah"
- secarica
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.x
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
aleator: "acest mesaj a fost editat de blah, blah"
Ultima oară modificat 25-Apr-2003, 12:53:33 de către secarica, modificat 1 dată în total.
... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești
- secarica
- Utilizator înregistrat
Hm ... aşa speram şi eu, dar în cîteva cazuri s-a dovedit că nu e aşa.danielt scrie:Daca modificarea este facuta de administrator sau moderator, acel mesaj de informare nu apare
Pe un forum unde sunt administrator a apărut chestia aia de vreo 2 ori.
În principiu a fost simplu, fiind administrator am ştres mesajul complet şi l-am scris din nou (era un Sticky). Dar devine enervant.
Da, aici funcţionează (am făcut un test mai sus).danielt scrie:Daca autorul mesajului isi modifica textul dupa un timp, acel mesaj de informare apare
Se ştie cumva care este acel interval ?
[nu ştiu cum s-ar putea interveni, dar e ciudată exprimarea "Ultima modificare efectuată de către secarica la Vin, 25 Aprilie 2003 11:53, modificat de 1 dată în total"]
Merci,
Cristi
- danielt
- Versiune: 3.0.5
Sa fie un bug? Am sa "sap" dupa amanunte...secarica scrie:Hm ... aşa speram şi eu, dar în cîteva cazuri s-a dovedit că nu e aşa.
In ceea ce priveste textul, cred ca aici lucrurile sunt mai simple, in sensul ca textul se poate schimba:
Cod: Selectaţi tot
Pentru o singura modificare:
Ultima modificare efectuata de catre %s la %s, modificat de %d data in total.
schimbat in:
Ultima modificare a fost efectuata de catre %s la %s - o (%d) modificare
Pentru mai multe modificari:
Ultima modificare efectuata %s la %s, modificat de %d ori in total
schimbat in:
Ultima modificare a fost efectuata de catre %s la %s - %d modificari in total
Pana se va trimite modificarea in pachetul oficial se poate face modificarea in fisierul: lang_main.php
- secarica
- Utilizator înregistrat
1. Ultima modificare a fost efectuată [data] de către [user]; în total mesajul a fost modificat de [x] ori.danielt scrie:Sugestii?
2. Acest mesaj a fost modificat de [x] ori; ultima modificare a fost efectuată [data] de către [user].
3. Mesajul a fost modificat de [x] ori; ultima modificare a fost efectuată [data] de către [user].
Eu prefer varianta 3.
După părerea mea ar trebui lăsat "efectuată [data]", nu "efectuată în data de [data]". În felul ăsta se adaptează şi la formatul "vineri, 25 aprilie" şi la formatul "25 aprilie, vineri".
Cristi