PLUGINURI STATS

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
AlleXyS
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

PLUGINURI STATS

Mesaj de AlleXyS »

Am vazut pe alte siteuri si forumuri niste pluginuri dragute , si ma intrebam daca exista si pe phpbb asa ceva .
un exemplu ar fi un plugin cu LEI ( bani ) , fiecare user care posta reply primea 5 lei , iar new topic 10 lei . cu asestia isi puteau cumpara diverse comenzi pe forumul respectiv . sau altul , de care am mai vorbit mai de mult ... gold system , asemanator cu acesta .

phpbb are asa ceva ? :D sau macar ceva asemanator , care sa tina evidenta la new topic si post reply intr-o suma . daca da , pe unde se gasesc ? :oops:
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!

Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
intoxic
Utilizator înregistrat

Re: PLUGINURI STATS

Mesaj de intoxic »

Si eu as fi interesat de asa ceva
Plz un moderator ,administrator s-au ori cine stie de acest plugin s-au mod

POST REPLY
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux