Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Avatar
Poti folosi MODul Universal No Avatar
Acest MOD afiseaza o imagine universala selectata de administrator pentru utilizatorii care nu si-au ales un avatar.
ATENTIE: la instalarea acestui MOD sunt sterse toate avatarele utilizate in mod curent de utilizatori !
MOD compatibil cu phpbb 3.0.2
L-am testat personal si functioneaza si cu phpbb 3.0.4.
Download MOD -
AICI

Acest MOD afiseaza o imagine universala selectata de administrator pentru utilizatorii care nu si-au ales un avatar.
ATENTIE: la instalarea acestui MOD sunt sterse toate avatarele utilizate in mod curent de utilizatori !
MOD compatibil cu phpbb 3.0.2
L-am testat personal si functioneaza si cu phpbb 3.0.4.
Download MOD -

ms mult
Si mai am o problema
As dori ca la toti useri sa le arate ceva de genul sub avatar
Ati fost vreodata bolnav? Da Nu
am reusit sa o setez dar nu apare sub avatar la post!
Si mai am o problema
As dori ca la toti useri sa le arate ceva de genul sub avatar
Ati fost vreodata bolnav? Da Nu
am reusit sa o setez dar nu apare sub avatar la post!
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Daca este un Camp profil personalizabil, ar trebui sa alegi Afişează câmp profil - DA, astfel
Câmpul de profil va fi afişat în toate locurile permise în cadrul preferinţelor încărcate. Selectând “Nu†în acest câmp, câmpul se va ascunde din paginile subiectului, profilelor şi listei cu membrii.
l-am pus pe da dar nush aici ce tre pus
Ascunde câmp profil:
Numai administratorii şi moderatorii pot să vadă/completeze acest câmp de profil. Dacă această opţiune este activată, câmpurile de profil vor fi afişate doar în profilurile utilizatorilor.
si la celelalte sunt puse toate bifate
Mai am o intrebare am o tema se numeste [=http://demo.phpbb3styles.net/Hermes+Gray]Hermes Gray[/url] si as dori sa o ingustez si daca se poate atasa la phpbb3 un fel de rang cu s-au cat de activ esti cu 1% 2% 3% 4% etc
Ascunde câmp profil:
Numai administratorii şi moderatorii pot să vadă/completeze acest câmp de profil. Dacă această opţiune este activată, câmpurile de profil vor fi afişate doar în profilurile utilizatorilor.
si la celelalte sunt puse toate bifate
Mai am o intrebare am o tema se numeste [=http://demo.phpbb3styles.net/Hermes+Gray]Hermes Gray[/url] si as dori sa o ingustez si daca se poate atasa la phpbb3 un fel de rang cu s-au cat de activ esti cu 1% 2% 3% 4% etc
Chear nimeni nu poate raspunde?? Astept de 3 zile si nimica
:(:(:( plz ziceti careva cv si acuma am mai intalnit o problema ca nu pot sa trimit mesaj la toti utilizatori inregistrati zimi zice ceva cu eroare zi cnd ma uit in Logul cu erori zice asa

Cod: Selectaţi tot
Eroare e-mail
» EMAIL/PHP/mail()
/forum/adm/index.php
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_messenger.php on line 416: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set()