Cum pot sa inlatur SID-ul ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Cum pot sa inlatur SID-ul ?
Salut! am un forum de aproape 1 an de acum si am observat ca am mare adresa, cum pot sa o micsorez? mentionez ca am avut inainte acelasi forum pe domeniul .com si linkul era cu mult mai mic!
Am pus si un link sa va dati seama despre ce aberez .
http://mysite.ro/forum/[b]index.php?sid ... 2f66c53105[/b]
cu stima
Am pus si un link sa va dati seama despre ce aberez .
http://mysite.ro/forum/[b]index.php?sid ... 2f66c53105[/b]
cu stima
Ultima oară modificat 27-Feb-2009, 05:45:48 de către Giuli, modificat 1 dată în total.
Re: Cum pot sa
scuze pt double post! s-a intepat s-a intepat netul.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Forumul tau este http://clubbinghill.ro/forum/ si ai scos linkul catre phpbb.com. Salut!
@ Razer Deathadder, Razer eXactmat + Steelseries Siberia Red Edition # N1
www.darkstrike.ro/forum :">
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Ar trebui sa raspunzi acestei acuzatii!Giuli scrie:BODY esti deprimat prietene?? sau esti in foame de posturi? daca nu te pricepi, lasa pe cineva care-mi poate sa-mi raspunda, la problema care o am.
cu stima
SID-ul e un identificator unic al utilizatorului pe forum. Exista alternative ca el sa nu mai fie vizualizat, poti folosi un MOD SEO sau sa pui forumul intr-un frame.
-
- Utilizator înregistrat
Ciudat, nu? Imi pare bine ca mi-ai raspuns, imi pare si mai bine ca o sa iti inchida un moderator topicul.Giuli scrie:BODY esti deprimat prietene?? sau esti in foame de posturi? daca nu te pricepi, lasa pe cineva care-mi poate sa-mi raspunda, la problema care o am.
cu stima
@ Razer Deathadder, Razer eXactmat + Steelseries Siberia Red Edition # N1
- danpetreanu
- Utilizator înregistrat
- danpetreanu
- Utilizator înregistrat
Intr-un fel stiam de acest SeoMod - nu aveam habar insa ca rezolva si asta... Personal, am o oarecare repulsie fata de tot ceea ce implica lucrul pe ftp, backup-uri si alte astea, prefer sa-mi bag unghiile in coduri si sa rezolv pe-acolo ce se poate...
Caut alta solutie pentru treaba cu adresa iar daca nu gasesc nimic, ma apuc sa fac pagini html separate si termin balciul
Stiu megeo ca-i trist, cum ar putea fi altfel?
Caut alta solutie pentru treaba cu adresa iar daca nu gasesc nimic, ma apuc sa fac pagini html separate si termin balciul

Stiu megeo ca-i trist, cum ar putea fi altfel?