Forum Jurnalul National!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Drăguţe culorile alese, în ton cu site-ul. Două lucruri am "de bagat de vină", primul se referă la neintegrarea forumului cu siteul (în afara culorilor) - mă refer la meniu - şi al doilea se referă la acel "JR" de deasupra meniului... ce rost are? Poate fi scos şi rearanjat meniul mai în ton cu restul site-ului.
Trebuie sa fie ceva special la un forum pentru a i se posta aici adresa?mjr scrie:e ceva special la forumul asta?
Frumos/urat, bun/rau, vizitat/mai putin vizitat...e un forum ca multe altele si am postat aici adresa respectiva pentru "a arunca un ochi" si persoane avizate in domeniul phpbb si astept/asteptam comentarii legate de forum in sine si nu comentarii rautacioase!
Nu ma deranjeaza criticile atata timp cat sunt facute cu intentii bune!

- BuGsY
- Fost coleg
- Server: Windows
Kwas, cred că mjr s-a exprimat în concordanţă cu descrierea acestui topic Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!; oricum nu este nimic rău dacă ştim şi noi pe unde s-a mai instalat scriptul phpBB, cu varianta sa în limba română. 
Numele forumului este total aiurea JN, trebuia să fie trecut numele site-ului Jurnalul Naţional pentru că acesta este brand-ul!? Unde mai apre în ziar JN?
Oricum trebuie să schimbe imaginile de la foldere.
/me răutăcios.. Kwas aici o să auzi doar de rău, ne dăm cu părerea, criticăm, mai puţin apreciem (joke)

Numele forumului este total aiurea JN, trebuia să fie trecut numele site-ului Jurnalul Naţional pentru că acesta este brand-ul!? Unde mai apre în ziar JN?
Oricum trebuie să schimbe imaginile de la foldere.
/me răutăcios.. Kwas aici o să auzi doar de rău, ne dăm cu părerea, criticăm, mai puţin apreciem (joke)

- MJR
- Fost coleg
- Server: Windows
Exact cum a sesizat BuGsY, ma refeream la descrierea acestei sectiuni. Daca acele "comentarii rautacioase" sint cu aluzie la mine.... cred ca nu-si au locul, pentru ca eu nu mi-am dat cu parerea despre acest forum, ci am pus doar o intrebare... daca vrei, retorica.
Nu mi se pare nimic extraordinar la forumul asta. Nu am sesizat nici un MOD instalat... e un forum "defaul". Poate doar acele culori schimbate, care sa intre in concordanta cu site-ul si imagiea ziarului... in rest mai nimic spectaculos.
Nu mi se pare nimic extraordinar la forumul asta. Nu am sesizat nici un MOD instalat... e un forum "defaul". Poate doar acele culori schimbate, care sa intre in concordanta cu site-ul si imagiea ziarului... in rest mai nimic spectaculos.