Critical Error Could not open acidtech template config file
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Poate cineva sa ma ajute?
Am 3 probleme:
1. phpBB : Critical Error Could not open acidtech template config file DEBUG MODE Line : 503 File : functions.php
2.Am phpbb2.0 si am incercat sa bag si nu merge nicio tema in afara de cele 3.0 care au erori! Am incercat mai multe teme si sambata seara cand incercam sa incercam sa bag tema acidtech mia dat eroarea de mai sus!
3.Acum eroarea mia disparut singura si apare nu stiu ce site cand ar trebui sa fie eroarea.
P.S.am scris acest mesaj pt ca vreau sa evit reinstalarea pt ca altfel voi pierde toate posturile si inclusiv unele pe care nu le pot recupera
1. phpBB : Critical Error Could not open acidtech template config file DEBUG MODE Line : 503 File : functions.php
2.Am phpbb2.0 si am incercat sa bag si nu merge nicio tema in afara de cele 3.0 care au erori! Am incercat mai multe teme si sambata seara cand incercam sa incercam sa bag tema acidtech mia dat eroarea de mai sus!
3.Acum eroarea mia disparut singura si apare nu stiu ce site cand ar trebui sa fie eroarea.
P.S.am scris acest mesaj pt ca vreau sa evit reinstalarea pt ca altfel voi pierde toate posturile si inclusiv unele pe care nu le pot recupera
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- CatalynCN
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.4
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Toti trec la 3.0.x , de ce nu faci la fel ? Este mai nou si foarte bun .david06083 scrie:megeo scrie:pentru 2.0.x nu se mai ofera suport.
Pai si eu acu ce ma fac?raman asa cu forumul?
Uite ce scrie jos Problema ta ar putea fi deja rezolvată:

S-a mai discutat despre trecera de la 2.0.x la 3.0.x . Incearca totusi sa deschizi un topic nou . Toti cei care au cont pe forumul phpbb.ro pot deschide un topic nou !
-
- Utilizator înregistrat
CatalynCN scrie:Toti trec la 3.0.x , de ce nu faci la fel ? Este mai nou si foarte bun .david06083 scrie:megeo scrie:pentru 2.0.x nu se mai ofera suport.
Pai si eu acu ce ma fac?raman asa cu forumul?
Uite ce scrie jos Problema ta ar putea fi deja rezolvată:Căutare
S-a mai discutat despre trecera de la 2.0.x la 3.0.x . Incearca totusi sa deschizi un topic nou . Toti cei care au cont pe forumul phpbb.ro pot deschide un topic nou !
sI MI SE PIERDE TOT SI CE BRANZA AM FACUT? SI 3.0 ARE ERORI!
am cautat si nu am gasit nimic!
Ultima oară modificat 25-Feb-2009, 11:13:26 de către david06083, modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat
megeo scrie:nu te comporta ca un copac ca nu o sa te mai ajute nimeni. daca citeai un pic pe aici aflai ca trecerea de la 2.0 la 3.0 se face prin conversie, ADICA NU SE PIERDE NIMIC !
3.0 Erori??? ce-s alea? folosesc 3.0 de peste un an si merge impecabil
Nu pot muta topicuri si alte alea patesc! asteas erorile! nush
o sa incerc o conversie
postez in salut,am o problema rezultatele!