cum mut forumul?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Cain
Utilizator înregistrat

cum mut forumul?

Mesaj de Cain »

Vreau sa-l mut de pe un sistem pe altul; am acces fizic la ambele sisteme. Care este varianta cea mai buna: copiez var/www/html dintr-o parte in alta, la fel si /lib/mysql, sau ma apuc sa reinstalez pe noua masina forumul, apoi creez baza de date manual, si import structura exportata anterior de pe old-sistem (am vazut ca face un nume.sql) ?

M-ar rezolva cel mai bine copiatul, caci am instalat niste MOD-uri, si daca iar trebuie sa le adaug, sa le configurez... pleznesc...

Multam
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

Copiază direct structura pe noul server, este calea cea mai rapidă şi directă. Ulterior modifică parametrii din config.php pentru a corespunde setărilor de pe noul server şi din baza de date modifică valorile din tabelul phpbb_config: server_name şi script_path :-)
Cain
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cain »

pai e un upgrade la hardware (un comp mai rapid); setarile raman aceleasi ... :)

ok, multam fain
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”