Urgenta !! topicuri "fantoma"

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
iEarthGaming
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Urgenta !! topicuri "fantoma"

Mesaj de iEarthGaming »

deci am incercat sa postez un mesaj si cand primesc eroare

Cod: Selectaţi tot

Eroare generală
SQL ERROR [ mysql4 ]

Incorrect string value: '\xC4\x83rii[...' for column 'post_text' at row 1 [1366]

SQL

INSERT INTO phpbb_posts (forum_id, poster_id, icon_id, poster_ip, post_time, post_approved, enable_bbcode, enable_smilies, enable_magic_url, enable_sig, post_username, post_subject, post_text, post_checksum, post_attachment, bbcode_bitfield, bbcode_uid, post_postcount, post_edit_locked, topic_id) VALUES (21, 2, 0, '89.136.180.17', 1226754796, 1, 1, 1, 1, 1, '', 'Evil quick reply', '[b:9ygztpbn]Numele MODificării[/b:9ygztpbn]: Evil Quick Reply \n[b:9ygztpbn]Autorul MODificării[/b:9ygztpbn]: eviL<3 \n[b:9ygztpbn]Descrierea MODificării[/b:9ygztpbn]: Această modificare va adăuga o formă de a răspunde rapid în partea de jos a paginii viewtopic. Se adaugă un buton "Quick Reply" lângă "Post Reply", care va afişa un răspuns rapid când faceţi click pe formular. Scopul acestui modul nu este de a oferi cât mai multe caracteristici, este construit pentru a răspunde mai rapid mesajelor. \n\n[b:9ygztpbn]Versiunea MODificării[/b:9ygztpbn]: 1.0.1 \n[b:9ygztpbn]Timpul necesar pentru instalare[/b:9ygztpbn]: 5 minute \n\n[b:9ygztpbn]MOD Download phpBB.ro[/b:9ygztpbn]: [url=http://www.phpbb.com/mods/db/download/2921/:9ygztpbn]Link ![/url:9ygztpbn]\n[b:9ygztpbn]Dimensiune[/b:9ygztpbn]: 42599 Bytes', '7fdc96d942f2e44f316b85f6d4d81c25', 0, 'UA==', '9ygztpbn', 1, 0, 15)

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1853
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: posting.php
LINE: 1141
CALL: submit_post()
iar acolo au aparut..vreo 7 topicuri(nume) si cand dau click zice ca topicul specificat nu exista , cum scap de ele ? :((
Hey ? an register ? www.xtream-zone.com/forum
a@dY
Utilizator înregistrat

Mesaj de a@dY »

primesti eroarea asta ca ai introdus caractere gen semne chinezesti sau buline...sau cercuri din acelea goale ! s-a mai vorbit despre asta ! chiar eu am intampinat aceasta problema...am rezolvato instaland phpbb 3.0.2 de pe phpbb.com...

sau citeste si fa ce iti spune aici ! -> aici
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”