Am si eu o intrebare va rog ???

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Anonim007
Nou venit

Am si eu o intrebare va rog ???

Mesaj de Anonim007 »

As vrea sami fac un forum daca ati putea sami dati cv situri unde pot sa le fak va rog
Am fakut si eu unul pe myforum :( dar prima categorie nu o vad decat doar eu si as vrea sami fac alt forum dar sami dati voi cv situri pentru ca voi va pricepeti foarte bine la asa cv

Multumesc Astept raspuns
Si scuze daca am deschis topic unde nu trebuia nu am stiut:(
CaTalyN
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de CaTalyN »

Daca vrei ceva gratuit ... Nu prea se merita!
Soimul2008
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Soimul2008 »

Uite aici un site pe care poti crea forumuri free! Noua
megastar
Utilizator înregistrat

Re: Am si eu o intrebare va rog ???

Mesaj de megastar »

Anonim007 scrie:As vrea sami fac un forum daca ati putea sami dati cv situri unde pot sa le fak va rog
Am fakut si eu unul pe myforum :( dar prima categorie nu o vad decat doar eu si as vrea sami fac alt forum dar sami dati voi cv situri pentru ca voi va pricepeti foarte bine la asa cv

Multumesc Astept raspuns
Si scuze daca am deschis topic unde nu trebuia nu am stiut:(
Pai daca vrei ceva de genul ramai la myforum. Problema la tine ca nu ai setat permisiunile ca sa vada si altii categoriile tale.
Du-te in Administration Control Panel---->Forums, Forums permision, bifezi all forums,si dai submit.Apoi vezi ca ai diferite categorii la care dai permisiuni selectand acea categorie si apasand butonul edit permision.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”