MOD Reputatie
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
MOD Reputatie
As dori un Mod de reputatie pentru phpBB 3.0.1 sa mearga pe orice stil
ma puteti ajuta?
ma puteti ajuta?
Design Forum
We Are In The Design World • Click To View
We Are In The Design World • Click To View
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Eu tot user reputation folosesc pe www.forum.pe-net.org si nu am intampinat nicio eraore. Poti sa-l vezi in actiune pe forumul meu.
Poti sa afisezi pe index Most popular users. Eu tocmai le-am resetat si nu prea s-au mai dat, acum ca e concurs.
Poti sa afisezi pe index Most popular users. Eu tocmai le-am resetat si nu prea s-au mai dat, acum ca e concurs.

Eu nu prea cred, te pune la un pas sa gasesti o linie si sa o adaugi sub ea alta linie dar cand am dat sa caut acea linie nu exista in fisierul respectiv. Este bunicel si user reputation.spiridusu_l1 scrie:Uite aici Karma Mod.Merge
Pentru gyuky -> http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=368075
dar ma ajuti si pe mine sa-l instalez?:( ca nu stiuovidel scrie:Eu nu prea cred, te pune la un pas sa gasesti o linie si sa o adaugi sub ea alta linie dar cand am dat sa caut acea linie nu exista in fisierul respectiv. Este bunicel si user reputation.spiridusu_l1 scrie:Uite aici Karma Mod.Merge
Pentru gyuky -> http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=368075
tng_fu idul meu .
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat