Cum pot sa vad cine a intrat, de la ce ip, unde a intrat

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
razvan3
Nou venit

Cum pot sa vad cine a intrat, de la ce ip, unde a intrat

Mesaj de razvan3 »

Vreau sa vad cam ce se intampla pe forum, un log a tot ceea ce s-a intamplat. De la ce ip a intrat cineva, cat timp a stat, ce a vazut, cate vizite a avut in cursul unei zi.
Ma intereseaza statisctic vorbind dar si la obiect, pentru guest si pentru useri sa se aplice regula. Un gen de paranoia mod :roll:
Ultima oară modificat 31-Oct-2008, 12:18:16 de către razvan3, modificat de 2 ori în total.
razvan3
Nou venit

Mesaj de razvan3 »

1. Am reusit sa aflu ca si altii cauta si vor acest mod, se lucreaza la unul dar din pacate proiectul a fost abandonat si acum e preluat de altcineva.
Mai multe detalii gasiti aici: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=546593.
Eu nu am reusit sa il fac sa mearga, daca cineva reuseste va rog sa imi spuneti cum ati facut.

Momentan folosesc un glitch si vad cine a intrat, am instalat o tema fara suport pentru limba romana si astfel mi se raporteaza in administrator log ca userul x, de la ip, in data de nu a gasit limba romana in setul de imagini.
Si astel am un report cu cine a intrat, de unde si cand.

2. Stie cineva cum pot sa export administrator log de exemplu in excel sa sa pot face statistici per user.
Multumesc,
Razvan
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”