Eroare Quick Reply

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
iEarthGaming
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Eroare Quick Reply

Mesaj de iEarthGaming »

http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?t=13030
Acesta l-am "instalat" prima oara mia dat o eroare ca nu gaseste un fisier din language pentru ca eu pusesem en in loc de ro(asa stiu ca a "mers")
dar dupa ce l-am pus nici o eroare da nici quick reply :(
folosesc tema eTech deci ce sa fac?
cred ca e de la template nu am putut sa editez nimic...pentru ca atunci cand deschid XML ala nu imi apare ca la celelalte imi apare in code..

Cod: Selectaţi tot

ttp://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU General Public License v2 Advanced Quick Reply - subsilver2 ... ... brunovier@suportephpbb.org http://www.suportephpbb.org Z3u5 1 0 0 easy 300 3.0.1 3 0 textarea.focus(); baseHeight = doc.selection.createRange().duplicate().boundingHeight; //Added by Quick Reply var focar = window.in_quick_reply || false; if(!focar) { textarea.focus(); } baseHeight = doc.selection.createRange().duplicate().boundingHeight; {postrow.POST_AUTHOR} <!-- IF S_QR_ACTIVE --> <!-- IF S_QR_COLOR_NICK --> <!-- IF postrow.POST_AUTHOR_COLOUR --> <a href="#" onclick="insert_text('[b][color={postrow.POST_AUTHOR_COLOUR}]{postrow.POST_AUTHOR}[/color][/b], ', true, false); return false;"><span style="color: {postrow.POST_AUTHOR_COLOUR};" class="username-coloured">{postrow.POST_AUTHOR}</span></a> <!-- ELSE --> <a href="#" onclick="insert_text('[b]{postrow.POST_AUTHOR}[/b], ', true, false); return false;"><span style="color: {postrow.POST_AUTHOR_COLOUR};" class="username-coloured">{postrow.POST_AUTHOR}</span></a> <!-- ENDIF --> <!-- ELSE --> <a href="#" onclick="insert_text('[b]{postrow.POST_AUTHOR}[/b], ', true, false); return false;"><span style="color: {postrow.POST_AUTHOR_COLOUR};" class="username-coloured">{postrow.POST_AUTHOR}</span></a> <!-- ENDIF --> <!-- ELSE --> {postrow.POST_AUTHOR_FULL} <!-- ENDIF --> <div id="pagefooter"></div> <!-- INCLUDE quickreply_body.html -->
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”