La statistici

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
adyas
Utilizator înregistrat

La statistici

Mesaj de adyas »

salutare, am statisticile standard de la forum.

Am vazut la altii statistici mai avansate, arata membrii si altele. Vreau mod Cine este conectat asta mai performant, cu useri inregistrati, birthday, altele. Si as mai vrea si modul Who was here.

Am cautat dar nu gasesc.
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Spune-ne clar ce vrei să faci, de unde să ştim la ce statistici avansate te referi tu, eventual un link către forumul cu statistici "avansate".

NV "Who Was Here?" 1.0.0-RC1
adyas
Utilizator înregistrat

Mesaj de adyas »

pei sa apara cand e ziua unui membruu, la un anumit nr de mesaje sa apari jos intro lista ca la aliniuz , si membrii inregistrati sa apara.
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de lsdcrew »

Pentru "ziua unui membru" este inculsă o MODificare, pentru numărul de meseaje nu ştiu (poate exstă un MOD, top membrii, caută pe site-urile de profil!), poate este o modificare făcută chiar de el, care adună detalii din baza de date şi o expune în prima pagină.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”